Dit zijn de leukste musea voor kinderen!

Kinderen kijken hun ogen uit in Het Scheepvaartmuseum

Dit zijn de leukste musea voor kinderen!

Een dagje museum met de kinderen, is dat niet te saai? Nee hoor! Oké, oké... voor urenlang rondslenteren tussen de schilderijen en beeldhouwwerken ontvang je thuis waarschijnlijk geen applaus. Maar wist je dat er ook heel veel toffe musea zijn waar kinderen hun ogen uitkijken en waar ze vooral heel veel zelf kunnen doen en ervaren? Ze willen zelfs niet meer weg! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk doe-museum vol gave waterproefjes of een waanzinnige reis door het menselijk lichaam? Stap aan boord van een VOC-schip of word voor even echte marechaussee. DagjeWeg.Tickets zet acht van de leukste musea voor kinderen voor je op een rijtje.

1
Jongen draait aan draaiorgel in Museum Speelklok

Museum Speelklok, het vrolijkste museum van Nederland!

Op naar Museum Speelklok met 15% korting

Welkom bij het vrolijkste museum van Nederland. Stap in de wondere wereld van zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door de vrolijke muziek. Van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels: je beleeft het in Museum Speelklok!

Bestel tickets voor het hele gezin
2
Het VOC-schip de Amsterdam in de haven van Het Scheepvaartmuseum

Ontdek de verhalen van de zee in Het Scheepvaartmuseum

Aanbieding: 40% korting

Beleef een dag vol avontuur in Het Scheepvaartmuseum. Keer terug naar de zeventiende eeuw en duik in de verhalen van de zee. Vuur het kanon af en stap aan boord van het enorme VOC-schip de 'Amsterdam'!

Koop je tickets met 40% korting
3

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Tot € 5,- korting op je tickets

In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu tickets met tot € 5,- korting!
4
Kinderen verkleed als Marechaussee bij het marechausseemuseum

Ontdek alles over de Koninklijke Marechaussee

10% korting

Beleef de wereld van de Marechaussee: de oudste politieorganisatie van Nederland. Wat doen marechaussees precies? Je ontdekt het in het Marechausseemuseum! Reis mee door de geschiedenis, vanaf de oprichting in 1814 tot de Marechaussee van nu.

Boek tickets met 10% korting
5
Beleef spetterend dagje uit in het Nederlands Watermuseum

Nederlands Watermuseum Arnhem

Exclusief: 35% korting op je tickets!

Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 35% korting
6
Jongetje speelt met water in museum Batavialand

Hijs de zeilen! Op naar Batavialand

Nu 20% korting op je tickets

In Batavialand ontdek je hoe Nederland meer dan 7000 jaar tegen water vocht, dankzij water opleefde en door water voorspoed vond. Een leuk, leerzaam en interactief dagje uit voor het hele gezin!

Bestel met 20% korting!
7
Verklede kinderen spelen in een decor

Spelen en leren in kindermuseum Villa Zebra

Bestel nu je tickets

Villa Zebra is een vrolijk museum voor het hele gezin. De interactieve tentoonstellingen zijn een levendige mix van kunst, spelen en ontdekken. Voor peuters en kleuters is er de interactieve kunstinstallatie ZELF!

Bekijk de aanbieding
8
Een bakker helpt een klein meisje met het maken van een koek in het Nederlands Bakkerijmusem te Hattem.

Help de bakker in het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

€ 1,50 korting en gratis speurtocht

De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem in het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Boek tickets met € 1,50 korting
9
Klusjes doen op het Kindererf van het Nederlands Openluchtmuseum.

Terug in de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum

Boek met 15% korting!

In het Nederlands Openluchtmuseum ga je op reis door de tijd, tot wel twee eeuwen terug. Neem een kijkje in een papiermolen, maak een ritje in de nostalgische tram en help mee met allerlei klusjes in schattige oude huisjes en boerderijen!

Koop tickets met 15% korting!
DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede