DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een cadeaukaart van DagjeWeg.NL Tickets.

De waarde van de cadeaukaart bepaal je zelf (minimaal €10,00) en na het bestellen wordt de cadeaupas nog dezelfde dag per post verstuurd in een leuke cadeauverpakking.

Heb je de cadeaukaart eigenlijk direct nodig en kun je niet wachten op de postbode? Bij je bestelling krijg je ook een digitale cadeaupas. Deze vrolijke kaart kun je uitprinten, zodat je direct al iets hebt om weg te geven.

De DagjeWeg.NL cadeaukaart is in te wisselen op www.dagjewegtickets.nl, voor alle tickets die op deze website te koop zijn.

Inwisselbaar voor alle uitstapjes op www.dagjewegtickets.nl. Het tegoed kan in delen worden opgemaakt. De cadeaubon is geldig tot 5 jaar na aankoop. Lees de voorwaarden.

Op werkdagen voor 16:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden met PostNL

Cadeaukaart

× € 25,00

Op dit moment* te gebruiken voor de aankoop van tickets voor de volgende 149 aanbieders:

* Het aanbod van DagjeWeg.NL Tickets verandert doorlopend en groeit wekelijks.

Cadeaukaart

De cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf € 10,-. Je kunt de cadeaupas op deze pagina bestellen. Cadeaubonnen blijven na aankoop 5 jaar geldig. Een cadeaukaart kan worden gebruikt als betaalmiddel bij bestellingen op DagjeWeg.NL Tickets. Het bedrag van de cadeaupas hoeft niet in één keer te worden opgebruikt.

Bekijk de voorwaarden

Zakelijke mogelijkheden

De cadeaukaart is zeer geschikt als relatiegeschenk of als beloning voor je personeel. Wil je meerdere cadeaukaarten tegelijk bestellen? Bestel en betaal eenvoudig online. Liever op een andere manier betalen of de passen individueel laten opsturen? Neem dan contact op met DagjeWeg.NL Tickets.

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede