€2,00 korting op je tickets

Dagje uit voor het hele gezin bij kinderpretpark Julianatoren!

Logo van Julianatoren - kinderpretpark

Kinderpretpark Julianatoren: hét pretpark voor de hele familie. Stap in de kindvriendelijke achtbaan of swing mee tijdens één van de vrolijke theatershows. Jul en Julia hebben er zin in!

Swing mee bij de vrolijke shows in kinderpretpark Julianatoren! De rest van de dag geniet je van zestig superleuke attracties. Maak een ritje in Jul's Rollerskates en ga op safari in een coole felgekleurde jeep.

Het Goud van het Wilde Westen


Yihaa! Jul en Julia nemen je mee naar de wereld van cowboys en indianen. Spring achterop een paard en galoppeer naar het Wilde Westen. In de muzikale theatershow Het Goud van het Wilde Westen ontdek je, net als Jul's opa Kapitein Julius, de geheimen van het spannende en swingende Wilde Westen!

60 attracties voor de hele familie


Voor jong en oud heeft de Julianatoren alle ingrediënten die je nodig hebt voor een fantastische dag. Met keuze uit ruim zestig attracties vliegt de dag hier voorbij. Maak een ritje in Dino's Toer en sta oog in oog met dinosaurussen. Stap in het reuzenrad of vaar mee over woeste golven in de Draaiende Piraat. Mag het nog spannender? Stap dan in Jul's Rollerskates en race over een spectaculaire achtbaan! Ook de allerkleinsten kunnen op avontuur in de Julianatoren. Maak een rit over Jul's Stones Baan en rijdt door Kabouterwonderland.