Nu tijdelijk: €3,50 korting

Plezier voor het hele gezin bij kinderpretpark Julianatoren!

Logo van Julianatoren - kinderpretpark

Swing mee bij de vrolijke theatershow van Thomas de Stoomlocomotief in Julianatoren! De rest van de dag geniet je van zestig superleuke attracties. Maak een ritje in Jul's Rollerskates en ga op safari in een coole felgekleurde jeep.

Thomas de Stoomlocomotief

Dans en zing mee met Thomas de Stoomlocomotief in het Jul & Julia Theater! Iedere zaterdag en zondag in september zijn er vier shows per dag te zien van de populaire blauwe trein Thomas en zijn conducteurs. Een voorstelling duurt ongeveer 20 minuten en is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Ook op andere dagen zijn er spectaculaire shows, zoals de nieuwe show 'Het Goud van het Wilde Westen'.

60 attracties voor de hele familie

Voor jong en oud heeft de Julianatoren alle ingrediënten die je nodig hebt voor een fantastische dag. Met keuze uit ruim zestig attracties vliegt de dag hier voorbij. Maak een ritje in Dino's Toer en sta oog in oog met dinosaurussen. Stap in het reuzenrad of vaar mee over woeste golven in de Draaiende Piraat. Mag het nog spannender? Stap dan in Jul's Rollerskates en race over een spectaculaire achtbaan! Ook de allerkleinsten kunnen op avontuur in de Julianatoren. Maak een rit over Jul's Stones Baan en rijdt door Kabouterwonderland.