Met gratis kopje koffie

Fiets langs prachtig verlichte grachten in Amsterdam

Logo van A-Bike

Rijd langs prachtig verlichte grachten met de Amsterdam Light Festival BikeTour van A-Bike Rental and Tours. Zo beleef je het betoverende lichtfestival op een typisch Hollandse manier: op de fiets!

Fietstour Amsterdam Light Festival

Tussen 29 november 2018 en 20 januari 2019 zie je Amsterdam op z'n mooist tijdens het Amsterdam Light Festival. Voor het zevende jaar op rij wordt de Amsterdamse binnenstad omgetoverd tot lichtparadijs, met op bijna elke straathoek een uniek lichtkunstwerk. Fiets met de A-Bike BikeTour langs de zeventiende-eeuwse grachten en bewonder dertig prachtige lichtconcepten. Tijdens de tour komen de mooiste kunstwerken op het land en op het water voorbij.

Goed om te weten

A-Bike organiseert twee keer per dag een fietstour langs de indrukwekkende kunstwerken. Een tour duurt 1 uur en 30 minuten en vertrekt dagelijks om 17:00 uur en 19:00 uur. De landroute van het lichtfestival duurt dit jaar net zo lang als de vaarroute. Voordeel: op de fiets zie je de kunstwerken aan wal net zo goed als de kunstwerken op het water! De fietstocht start bij A-Bike Dam Square en neemt je mee langs de highlights van het festival. De gidsen spreken Nederlands én Engels en vertellen je alles over de lichtkunstwerken en de kunstenaars.