10% korting op een high tea!

Heerlijke high tea in lunchroom De Rozentuin Garderen

Logo van Lunchroom de Rozentuin

Geniet van een heerlijke high tea in lunchroom De Rozentuin Garderen. Met hartige hapjes, zoete hapjes en natuurlijk heel veel thee. Je vindt De Rozentuin Garderen in de fraaie Beeldentuin van Garderen.

De Rozentuin Garderen ligt in het nostalgische showroomdorp van Beeldentuin Garderen en is zelf ook een plaatje. Waan je in een echte Engelse Tearoom en geniet van de vele lekkernijen. Er is alle tijd om tussen de hapjes door ook even door de Beeldentuin en het nostalgische dorp te lopen. Het enthousiaste personeel bestaat gedeeltelijk uit mensen met een verstandelijke beperking. Zij zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Hier ga je na afloop weg met een glimlach.

Twee soorten high tea

De Rozentuin Garderen biedt twee soorten high tea: de Rozen High Tea en High Tea De Luxe. Ze starten allebei met verschillende hartige hapjes. Daarna komen de zoete lekkernijen: bonbons, petit fours, scones en nog veel meer. Bij High Tea De Luxe krijg je net even iets meer, zoals een amuse. En bij allebei kun je zoveel thee drinken als je wilt.