Tickets voor maar €6,95

Adem het voorjaar bij voorjaarsfair Lentiade!

Logo van Voorjaarsfair Lentiade

Krijg je al 'last' van de vrolijke lentekriebels? De voorjaarsfair Lentiade op 14 en 15 april brengt je helemaal in voorjaarssferen. Slenter langs de gezellige kraampjes met leuke spullen en eet een lekker hapje mee bij één van de foodtrucks!

Ruim 150 bedrijven brengen hun producten aan de man op voorjaarsfair Lentiade dus om te shoppen zit je hier wel goed! Snuffel tussen woondecoratie, brocante, kunst en kleding of vul je maag met een lekker gerecht. Het bonte gezelschap van fooddtrucks en foodstands ziet er zo gezellig uit, daar móet je even langs.

Wie is de sterkste?

Wie is de sterkste man en wie is het sterkste kind? Dat zal blijken tijdens de Nederlands Kampioenschappen Highland Games. Professionals nemen het tegen elkaar op met hamerslingeren, steenstoten en boomstam gooien. Willen de kids altijd al weten wie de sterkste is van de klas? Zij kunnen biervat rollen, zandzak gooien en werken aan een levensgrote Schotse Puzzel. Laat je spierballen maar zien!

Knutselen voor de kids

Tijdens de roofvogelshow laten woestijnbuizerds, kapgieren en uilen hun kunsten zien. En vind jij zeepbellen ook zo mooi? Tijdens Lentiade kunnen kinderen zelf reuze zeepbellen maken, knutselen of meedoen met de andere leuke activiteiten.