Koop nu tickets
Bestel snel tickets

Amsterdam als het toneel van een stand-up comedy

Logo van Comedy Walks

Amsterdam ontdekken en tegelijk heel veel lol hebben? Ga dan mee met een Comedy Walk! Anderhalf uur stand-up comedy met de stad als decor.

Hoe verken je een grote en boeiende stad als Amsterdam het best? Met een gids, want zelf vind je nooit alle mooiste en leukste plekjes in een dag. Maar om nou alle feiten te horen over een gebouw, of een rits jaartallen… Gelukkig kun je ook mee met een heel andere gids: een professionele komiek van Comedy Walks, die je op elke nieuwe plek weer aan het lachen maakt. De tofste manier om de stad te ontdekken!

In tijden niet zo gelachen

De grappen beginnen al op de verzamelplek, bij Het Lieverdje op Het Spui. Zo is het ijs snel gebroken met de rest van de groep en zit de stemming er direct in. Terwijl je wandelt langs de grachten en historische panden, blijkt je gids wel degelijk veel over Amsterdam te weten. Maar de feiten worden doorspekt met moppen en een alternatieve kijk op de geschiedenis. Denk niet dat je op de gebaande paden blijft! Je gids neemt je ook mee naar plekken waar zelfs veel Amsterdammers nooit zijn geweest. Zijn eigen favoriete plekken van de stad, waar hij de beste grappen over weet te vertellen.

Hilarische verhalen

Op elk moment merk je dat je gids een professionele stand-up comedian is. Als twee fietsers de groep bijna omver rijden, reageert hij direct ad rem. En de trap voor een historisch gebouw verandert opeens in een podium, waar historische feiten overgaan in een hilarisch persoonlijk verhaal. De tour eindigt op tijd voor een gezellig hapje en drankje in het centrum van Amsterdam, zeker als je de tips van je gids opvolgt.

In het Engels

Let op: de Comedy Walks zijn in het Engels en zijn geschikt voor zestien jaar en ouder.