Koop nu tickets
€ 2,00 korting op tickets!

DierenPark Amersfoort: dé dierentuin voor kinderen!

Logo van DierenPark Amersfoort

Ga je mee op avontuur in DierenPark Amersfoort? In deze bosrijke dierentuin zie je apen spelen, sta je oog in oog met tijgers en klauter je zelf het park door. Reserveer vooraf je bezoek en ga met het hele gezin op pad.

Klauter langs de dieren

Kijk je ogen uit in DierenPark Amersfoort! Wandel over de bosrijke paden of trotseer de avontuurlijke klimroutes door het park. Omdat DierenPark Amersfoort veel met glas werkt, sta je met je neus overal bovenop en ontmoet je dieren van heel dichtbij. Klauter boven de beren en hyena's langs of kruip juist onder de grond om de dassen goed te bekijken. Als het zonnetje schijnt kunnen kinderen lekker spelen in de Bosbeek.

Reserveer vooraf

Dagje uit naar DierenPark Amersfoort? Reserveer vooraf online, zodat je drukte bij de entree helpt voorkomen. Kies zelf een tijdslot voor je aankomst in het park. Op die manier kun je een leuk en veilig dagje weg.

Tijdslot boeken: hoe werkt het?

Boek via DagjeWeg.NL Tickets je kaarten voor DierenPark Amersfoort met € 2,- korting per persoon. Reserveer vervolgens een tijdslot bij DierenPark. Dat doe je zo:

  • 1. Ga naar www.dierenparkamersfoort.nl/plan-je-bezoek

  • 2. Klik op de button die voor jou van toepassing is: 'je hebt al een ticket'

  • 3. Doorloop de stappen en kies de datum en tijd waarop jij naar binnen wilt in het park

  • 4. Ontvang jouw ticket(s) met tijdslot direct via mail