Per ticket € 1,50 korting

House of Bols

Logo van House of Bols Experience

House of Bols neemt je mee op een zinnenprikkelende reis door een wereld van smaak. Een paradijs voor liefhebbers van het levenswerk van Lucas Bols. Stap binnen in de wereld van het oudste gedistilleerd merk voor de Cocktail & Genever Experience.

Stap binnen in de wereld van het oudste gedistilleerd merk: Lucas Bols. In Amsterdam sinds 1575. De House of Bols Cocktail & Genever Experience aan het Museumplein, is volgens Lonely Planet de nr. 1 attractie van Amsterdam. Verken zelfstandig het pand vol rijke geuren en smaken van likeuren, subliem gemixte cocktails en razendsnelle barmannen. Dankzij kleurrijke lichteffecten en het strakke design wordt de House of Bols een belevenis voor alle zintuigen.

Laat al je zintuigen prikkelen in de Hall of Taste en de Genever Room. Hier hangen overal de rijke geuren van de bijzondere sterke drank. Lichteffecten en het strakke design zorgen voor een bijzondere ervaring. Ontdek de geheimen van de 38 Bols-likeuren en de Bols Genever. De tour eindigt in de Spiegelbar, waar een bartender voor je neus een cocktail shaket die je zelf samenstelt. Zelf aan de slag? Leer flairtenden in de Flairbooth.