15% korting per ticket

Jumpsquare Nieuwegein

Logo van Jumpsquare

Jumpsquare is de ultieme combinatie van sport, gezelligheid en plezier. Leef je uit in het grootste indoor trampolinepark van Europa met 2400 vierkante meter aan trampolines en daag je vrienden uit in de Trefbal Area.

Kom jumpen bij Jumpsquare in Nieuwegein! Jump over obstakels, probeer over de Slackline te lopen zonder in de zachte foampit te vallen en oefen je acrobatische kunsten in de Trick Area. Echte durfals jumpen van hoge blokken en via trampolines in de Big Airbag! Geen zorgen: in alle Area's lopen professionele begeleiders rond, zodat er niets fout kan gaan.

Op zaterdagavond is er vanaf 19:00 uur Club-Jumpen! Jumpsquare verandert in een club met lasershow. Jump je mee op de vetste beats van de DJ? Naast lekker jumpen kun je natuurlijk ook bijkomen in de gezellige horecaruimte met keuken en bar.

Voor jonge jumpers tot tien jaar is er Mini-Jumpen: zij jumpen onder begeleiding van een volwassene. De volwassene mag gratis mee de trampoline op! Heb je het warm gekregen van al dat gejump? Jumpsquare heeft doucheruimtes waar je je kunt opfrissen.

De vouchers zijn niet geldig in de volgende vakanties:

Meivakantie - (22 apr 2017 t/m 30 apr 2017)
Zomervakantie - (8 juli 2017 t/m 20 aug 2017)
Herfstvakantie - (14 okt 2017 t/m 22 okt 2017)
Voorjaarsvakantie - (25 feb 2017 t/m 5 mrt 2017)

Controleer de actuele vakantieperiodes altijd op de website van de aanbieder.