Voordelige gezinstickets

Logo van Paleis Het Loo

Flaneer door de uitgestrekte tuinen en droom weg bij de luxe vertrekken met glinsterende kroonluchters en sierlijke trappen. In Paleis Het Loo beleef je hoe de Oranjes meer dan driehonderd jaar leefden.

In dit prachtige paleis ontvingen ze gasten, dwaalden ze door de bloeiende tuinen en genoten ze van uitgebreide diners van het mooiste servies. Inmiddels is het paleis een museum en dromen bezoekers weg bij het royale verleden van de Oranjes.

De deuren gaan bijna dicht!

Het is bijna zover: op 8 januari 2018 sluit Paleis Het Loo de deuren van het hoofdgebouw voor een drie jaar durende renovatie en uitbreiding. Vanaf dat moment is het paleis 'Anders Open'. Dat betekent dat alleen de stallen en de tuinen toegankelijk blijven voor publiek. Ook worden er een aantal evenementen georganiseerd, zoals de Prinsen- en Prinsessendagen en Spirit of Winter. Vereer het koninklijke Paleis Het Loo dus met een bezoek, nu het nog kan!

Koninklijke rondleiding

Ontdek de prachtige paleisvertrekken zelf of laat je rondleiden door een gids. Er is keuze uit diverse tours; luister bijvoorbeeld naar achtergrondverhalen van de Oranjes tijdens de Paleistour of verken bij de Tuintour de zeventiende-eeuwse baroktuin met de symmetrische fonteinen. Voor kinderen is er een speciale audiotour: zij dwalen door het paleis aan de hand van het 'paleisspook'.