10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van het allerleukste dagje uit. Benieuwd wat je nu tijdens de lockdown nog wel kunt doen? Onze top 10 geeft een overzicht van de populairste coronaproof activiteiten!

1
Uitleg bij een van de oude ambachten in het Nederlands Openluchtmuseum

Oer-Hollands dagje uit in het Nederlands Openluchtmuseum 🚋

Boek met 25% korting!

Arnhem - In het Nederlands Openluchtmuseum ga je op reis door de tijd, van zo'n twee eeuwen geleden tot heel recent. Ontmoet vriendelijke boeren en ambachtslieden, maak een ritje in de nostalgische tram en luister naar de verhalen die je overal vindt.

Koop tickets met 25% korting!
2
Maak een rondje door het grootste oorlogsmuseum van Nederland: Oorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
3
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
4
Vier 75 Jaar Vrijheid bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Vier onze vrijheid en herdenk de oorlog op 't Veluws Zandsculpturenfestijn 2021

Boek online je tickets

Garderen - Bewonder indrukwekkende zandbeelden van de Slag om Arnhem, D-Day, Anne Frank en natuurlijk de feestelijke bevrijding. 't Veluws Zandsculpturenfestijn staat dit jaar in het teken van 75 Jaar Vrijheid! Er zijn meer dan 100 zandsculpturen te zien.

Boek gemakkelijk tickets met datum!
5
Fort met tuin vol bloemen en planten

Ontsnap aan de drukte in de prachtige Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht

Koop tickets met € 1,50 korting

Utrecht - Misschien wel de mooiste plek van de Nieuwe Hollandse Waterlinie: Fort Hoofddijk en de Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht! Loop tussen bomen en planten uit de hele wereld, ontdek de grootste rotstuin van Europa en vind een kas vol vlinders.

Koop je tickets met € 1,50 korting
6
Kinderen spelen in zandlabyrint GeoFort

Ontdek alles over de aarde bij GeoFort Herwijnen

korting op je tickets!

Herwijnen - Bij GeoFort duik je dieper de aarde in! Zak in een lift naar de kern van onze planeet, verdwaal in een ondergronds gangenstelsel, leer hoe een zalm navigeert door de oceanen en ga aan de slag met miljarden Minecraft blokjes.

Bestel met korting!
7
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

15% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 15% korting
8
Ondersteboven in The Royal Room

Instagramparadijs en modern museum The Upside Down: niets is wat het lijkt!

Boek online je tickets

AMSTERDAM - Geen tulpen en klompen, maar dancemuziek, dropjes en diversiteit. Instagramparadijs The Upside Down is een ode aan modern Nederland! Dompel je in dit museum onder in interactieve droomkamers en maak spectaculaire selfies. Soms letterlijk upside down.

Bekijk de aanbieding
9
Ingang Steenkolenmijn Valkenburg

Ondergronds op avontuur in Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online

VALKENBURG - Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.

Boek vooraf online je tickets
10
Piepschuim snijden

Speel- en ontdekpark De Spelerij

Koop gemakkelijk tickets

Dieren - Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Schep en draai zelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak een mooi kunstwerk.

Ga op onderzoek uit!

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede