10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
2
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
3
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en € 5,00 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bestel je tickets met € 5,00 korting
4

Ontmoet Bonifatius in Museum Dokkum

Bestel makkelijk tickets

Dokkum - In Museum Dokkum reis je terug in de tijd naar 754, toen de heilige Bonifatius in Dokkum werd vermoord. Maar was het wel moord en wat kwam hij eigenlijk doen in Dokkum? En wat gebeurde er daarna met het stadje? Kom erachter in dit boeiende museum.

Reserveer je tickets
5
Ontdek bijzondere vissen bij Aquazoo Leerdam.

Ga op wereldreis bij Aqua Zoo Leerdam

Bestel gemakkelijk je tickets

Leerdam - Ga op reis langs alle delen van de wereld en ontmoet bijzondere waterdieren! Maak kennis met roggen, gifkikkers en kleurrijke koralen, maar bekijk ook zeepaardjes en anemonen. Kinderen volgen een leuke speurtocht langs het waterleven.

Bekijk de aanbieding
6
Puzzel in outdoor escape game Legenda Basilicae Hoeven

Ontrafel jij de Legende van de Basiliek in deze outdoor escape game?

Outdoor escape room met 10% korting

Hoeven - Outdoor escape game Legenda Basilicae is een escaperoom in de buitenlucht. Je start op een mysterieuze T-splitsing in Hoeven en volgt aanwijzingen om de raadselachtige legende te ontrafelen. Deze escape game speel je al vanaf twee personen!

10% korting
7
Meneer bij een drukpers

Ga terug in de tijd in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Tot € 1,- korting op je tickets

Terschuur - In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen vervlogen tijden tot leven. Bewonder kinderspeelgoed, ontdek oude ambachten en bezoek nostalgische winkeltjes vol echte spullen van vroeger. Leuk: soms is er ook een Poppen- en Berendokter in het museum.

Bestel kaartjes met korting
8
Ingang Steenkolenmijn Valkenburg

Ondergronds op avontuur in Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online

Valkenburg - Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.

Boek vooraf online je tickets
9
Kinderen spelen met puzzelstukken

Spelen en leren in kindermuseum Villa Zebra

Tickets met € 2,- korting

Rotterdam - Villa Zebra is een vrolijk museum voor het hele gezin. De interactieve tentoonstellingen zijn een levendige mix van kunst, spelen en ontdekken. Voor peuters en kleuters is er de interactieve kunstinstallatie ZELF!

Boek met € 2,- korting
10
Pannenkoekenboot Rotterdam

Varen over de Maas met de Pannenkoekenboot Rotterdam

Kom pannenkoeken eten!

Rotterdam - Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Maas. Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.

Gemakkelijk en snel tickets bestellen

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede