Top 10 best verkochte Dagje Weg Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Helden aan de Bal. Foto: Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum: terug in de tijd

Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Arnhem - Het Nederlands Openluchtmuseum neemt je mee naar het Nederland van vroeger vol mooie verhalen, ambachten en oud-Hollandse spellen. In Helden aan de Bal beleef je tot en met 10 september de mooiste voetbalmomenten uit de Nederlandse geschiedenis!

Koop je tickets met 25% korting!
2
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Tot €5,00 korting per ticket

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld op deze manier te ervaren is!

Koop nu je tickets!
3
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

25% korting per ticket

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 25% korting
4
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek! In subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever vermaakt het hele gezin zich urenlang. Terwijl de een ontspant in de whirlpool of een kruidenbad, roetsjt de ander keer op keer van de glijbaan.

Bekijk de aanbieding
5
Zomer speeltuin Spelerij

Speel- en ontdekpark De Spelerij

Tot €2,50 korting op je ticket

Dieren - Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek! Schep jezelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak zelf iets moois.

Bekijk de aanbieding
6
Kinderen in een achtbaan bij DippieDoe

Familiepark DippieDoe: de hele dag plezier!

10% korting op je tickets

Best - In het vrolijke familiepark DippieDoe beleef je een gezellig dagje uit met het hele gezin. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen.

Koop je tickets met 10% korting
7
Space expo satelliet

Reis langs sterren en planeten bij Space Expo

Bestel je tickets met €1,- korting

Noordwijk - Bij Space Expo word je meegenomen op een reis langs verre planeten en melkwegstelsels. Leer alles over de ruimtevaart, bekende astronauten zoals André Kuipers en voel hoe het is om te bewegen op de maan met de moonjump.

Bekijk de aanbieding
8
Zelf speculaas maken!

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

€1,50 korting en gratis speurtocht

Hattem - De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem bij het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Bekijk de aanbieding
9
Museum van de 20e Eeuw met aanbieding

Feest der Herkenning in Museum van de 20e Eeuw in oude gevangenis van Hoorn

20% korting op alle tickets

Hoorn - Benieuwd hoe 't dagelijks leven er 40 of 60 jaar geleden uitzag? In het Museum van de 20e Eeuw lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Gluur eens binnen bij een retro huiskamer of neem een kijkje bij een ouderwetse herenkapper. Gratis Audiotour!

Bekijk de aanbieding
10
Vader en zoon op de skelterbaan van PIT

Ga voor een spannend dagje uit mét korting in Veiligheidsmuseum PIT

Tijdelijk: 20% korting op je tickets

Almere - Help, de keuken staat in brand! Weet jij de vlammen zo snel mogelijk te doven? Kom erachter wat de politie, brandweer en ambulancezorg iedere dag doen en volg een interactief lesje in veiligheid bij Veiligheidsmuseum PIT!

Tijdelijk 20% korting