10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets!
2
Olifant bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€2,00 korting op tickets!

Amersfoort - Krijg je nooit genoeg van dieren? Kom dan naar DierenPark Amersfoort, waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt. In deze dierentuin middenin het bos ontmoet je heel veel dieren van heel dichtbij!

Bekijk de aanbieding
3
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Een dagje naar subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever is leuk voor alle leeftijden! Terwijl de kids van de glijbaan roetsjen, ontspannen hun ouders in een warme whirlpool.

Koop tickets met €2,50 korting!
4
Zandsculpturen Garderen - beroemde kunstwerken.

't Veluws Zandsculpturenfestijn 2018

In juni extra korting op je tickets!

Garderen - Het Melkmeisje en de Nachtwacht, ze zijn te zien op 't Veluws Zandsculpturenfestijn! Zandkunstenaars maakten beroemde schilderijen van Hollandse meesters na van zand en creëerden spectaculaire zandbeelden van taferelen uit hun leven.

Bestel je tickets nu met korting
5
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
6
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en €5,10 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bekijk de aanbieding
7
Man en twee kinderen bij Het Scheepvaartmuseum

Maak een spannende zeereis in Het Scheepvaartmuseum

Unieke aanbieding: 20% korting

Amsterdam - Ga je mee op avontuur in Het Scheepvaartmuseum? Kinderen beleven met hun (groot)ouders een dag vol spannende verhalen van stoere zeebonken en matrozen. Vuur het kanon af en stap aan boord bij Michiel de Ruyter!

Bekijk de aanbieding
8
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
9
Lachende man in windtunnel

Indoor Skydive Roosendaal

€20 korting!

Roosendaal - Iedereen kan vliegen! Laat je voorover vallen in de windtunnel van Indoor Skydive Roosendaal - alsof je uit een vliegtuig springt - en zweef op de wind. Een ervaring waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Beleef een vrije val
10
Space expo satelliet

Reis langs sterren en planeten bij Space Expo

Bestel je tickets met korting

Noordwijk - Bij Space Expo word je meegenomen op een reis langs verre planeten en melkwegstelsels. Leer alles over de ruimtevaart, bekende astronauten zoals André Kuipers en voel hoe het is om te bewegen op de maan met de moonjump.

Bekijk de aanbieding