10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Met het hele gezin genieten van een winters dagje uit in Attractiepark Toverland!

Attractiepark Toverland: ook in de winter volop spektakel

€ 5,50 korting op je tickets!

Sevenum - Stap in de wondere winterse wereld van Attractiepark Toverland! De overdekte themagebieden, Wunderwald en Land van Toos, zijn de hele winter open. Zet voet in een betoverd huis of waag je in Maximus' Blitz Bahn.

Bekijk de tijdelijke aanbieding!
2
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
3
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
4
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
5
Kinderen ontmoeten maki op Apeneiland in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€ 2,00 korting op tickets!

Amersfoort - In DierenPark Amersfoort loop je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. Klim boven beren, spot giraffen en maki's vanaf de waterfiets en ontmoet brullende dino's in het DinoPark.

Bestel tickets met € 2,00 korting
6
Space expo satelliet

Reis langs sterren en planeten bij Space Expo

€ 1,- korting op je tickets

Noordwijk - Bij Space Expo word je meegenomen op een reis langs verre planeten en melkwegstelsels. Leer alles over de ruimtevaart, bekende astronauten zoals André Kuipers en voel hoe het is om te bewegen op de maan met de moonjump.

Leer alles over de ruimtevaart!
7
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en € 5,00 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bestel je tickets met € 5,00 korting
8
Zelf speculaas maken!

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

€ 1,50 korting en gratis speurtocht

Hattem - De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem in het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Boek tickets met € 1,50 korting
9
Kinderen spelen met puzzelstukken

Spelen en leren in kindermuseum Villa Zebra

Tickets met € 2,- korting

Rotterdam - Villa Zebra is een vrolijk museum voor het hele gezin. De interactieve tentoonstellingen zijn een levendige mix van kunst, spelen en ontdekken. Voor peuters en kleuters is er de interactieve kunstinstallatie ZELF!

Boek met € 2,- korting
10
Kinderen met kleurbordjes Kroller Muller Museum

Het Nationale Park De Hoge Veluwe en Kröller-Müller Museum

Gratis consumptie in de Theekoepel

Otterlo - Bekijk de topstukken in het Kröller-Müller Museum en de bijzondere beeldentuin. Geniet van de prachtige Veluwe tijdens een bezoekje aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Misschien loop je wel een wild dier tegen het lijf!

Bekijk de aanbieding

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede