10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
2
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
3
Iconische gebouwen van over de hele wereld in één skyline

Maak een wereldreis op 't Veluws Zandsculpturenfestijn 2019

10% korting op jouw reis om de wereld!

Garderen - Maak een tripje naar Garderen en je blijft reizen! 't Veluws Zandsculpturenfestijn neemt je dit jaar mee op een reis om de wereld. En voert je van Mount Rushmore tot in de jungle en langs een schitterende skyline met 's werelds beroemdste gebouwen.

Koop je tickets met 10% korting!
4
Demonstratie in Marker Haven

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

20% korting op je tickets!

Enkhuizen - In het Zuiderzeemuseum ontdek je hoe het dagelijkse leven van de vroegere bewoners aan de Zuiderzee was. Stap in het leven van vissersvrouw Grietje en haar gezin, kijk in hun bescheiden huisje, help mee met de klusjes en doe een dutje in de bedstee.

Bestel je kaarten met korting
5
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
6
Zelf speculaas maken!

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

€ 1,50 korting en gratis speurtocht

Hattem - De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem in het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Boek tickets met € 1,50 korting
7
Kinderen ontmoeten maki op Apeneiland in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€ 2,- korting op tickets!

Amersfoort - In DierenPark Amersfoort loop je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. Klim boven beren, spot giraffen en maki's vanaf de waterfiets en ontmoet brullende dino's in het DinoPark.

Bestel tickets met € 2,- korting
8
Broer en Zus met vogels op hun hand in Avifauna

Vogelpark Avifauna

Tot € 3,00 korting op je tickets

Alphen aan den Rijn - De mooiste vogels ter wereld vind je in Vogelpark Avifauna; van machtige gieren tot de piepkleine kolibries. Bewonder alle exotische vogelsoorten en vergeet de halfaapjes en rode panda's niet! Wie wil mag zelf de lori's voeren.

Bestel je tickets nu met korting
9
Middeleeuwse optocht in themapark Archeon

Beleef de middeleeuwen in Archeon

25% korting op je tickets

Alphen aan den Rijn - Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het leven vroeger was. De hutten en huizen in Archeon hebben ooit echt ergens in ons land gestaan. Breng een bezoek aan het Romeins Museum en ontdek unieke vondsten uit het Zuid-Holland van eeuwen geleden.

Bestel tickets met 25% korting!
10
Space expo satelliet

Reis langs sterren en planeten bij Space Expo

€ 1,- korting op je tickets

Noordwijk - Bij Space Expo word je meegenomen op een reis langs verre planeten en melkwegstelsels. Leer alles over de ruimtevaart, bekende astronauten zoals André Kuipers en voel hoe het is om te bewegen op de maan met de moonjump.

Leer alles over de ruimtevaart!

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede