10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Man met peper, vlam en een rokende barbecue

Nederlands Openluchtmuseum: proef van het verleden

Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Arnhem - Wat vonden we vroeger lekker? Dat vinden we nu misschien wel gruwelijk! Proef, test en oordeel in het Nederlands Openluchtmuseum, waar je door het verleden reist. Langs de Scheepswerf voor een vette haring en naar de boerderij om mosterd te maken.

Koop je tickets met 25% korting!
2
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
3
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
4
Kinderen ontmoeten maki op Apeneiland in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€ 2,- korting op tickets!

Amersfoort - In DierenPark Amersfoort loop je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. Klim boven beren, spot giraffen en maki's vanaf de waterfiets en ontmoet brullende dino's in het DinoPark.

Bestel tickets met € 2,- korting
5
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
6
Iconische gebouwen van over de hele wereld in één skyline

Maak een wereldreis op 't Veluws Zandsculpturenfestijn 2019

10% korting op jouw reis om de wereld!

Garderen - Maak een tripje naar Garderen en je blijft reizen! 't Veluws Zandsculpturenfestijn neemt je dit jaar mee op een reis om de wereld. En voert je van Mount Rushmore tot in de jungle en langs een schitterende skyline met 's werelds beroemdste gebouwen.

Koop je tickets met 10% korting!
7
Broer en Zus met vogels op hun hand in Avifauna

Vogelpark Avifauna

Tot € 3,00 korting op je tickets

Alphen aan den Rijn - De mooiste vogels ter wereld vind je in Vogelpark Avifauna; van machtige gieren tot de piepkleine kolibries. Bewonder alle exotische vogelsoorten en vergeet de halfaapjes en rode panda's niet! Wie wil mag zelf de lori's voeren.

Bestel je tickets nu met korting
8
Zelf speculaas maken!

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

€ 1,50 korting en gratis speurtocht

Hattem - De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem in het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Boek tickets met € 1,50 korting
9
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en € 5,00 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bestel je tickets met € 5,00 korting
10
Bakkende kinderen bij Bakkerijmuseum de Oude Bakkerij

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik

20% korting op al je tickets

Medemblik - Om je vingers bij af te likken! Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij laat je de fijne kneepjes van het bakkersvak zien. Die bakkers van toen wisten wel wat lekker was.

Bestel tickets met 20% korting

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede