Top 10 best verkochte Dagje Weg Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Tot €5,00 korting per ticket

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld op deze manier te ervaren is!

Koop nu je tickets!
2
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek! In subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever vermaakt het hele gezin zich urenlang. Terwijl de een ontspant in de whirlpool of een kruidenbad, roetsjt de ander keer op keer van de glijbaan.

Bekijk de aanbieding
3
Pannenkoekenboot Rotterdam

Pannenkoekenboot Rotterdam

10% korting op al je tickets

Rotterdam - Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Maas. Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.

Bekijk de aanbieding
4
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

25% korting per ticket

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 25% korting
5
Philipsmuseum innovatie en belevingsruimte

Philips Museum Eindhoven

Tot €3,00 korting op je tickets

Eindhoven - Licht, gezondheid en innovatie, verleden en heden, uitvindingen, techniek en interactie: in het Philips Museum leer je alles over het inspirerende verhaal van het kleine Fabriekje van Philips, dat uitgroeide tot een toonaangevend wereldconcern.

Bekijk de aanbieding
6
Broodjes bakken boven een haardvuur

Bind de ijzers onder in het Nederlands Openluchtmuseum

Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Arnhem - In het Nederlands Openluchtmuseum beleef je de winter pas echt! Schaatsen en sleeën, chocolademelk en warme broodjes: geniet van 9 december tot en met 21 januari van een historische winterdag. Schaatsen aan en gaan!

Koop je tickets met 25% korting!
7
Amsterdam Pannenkoekenboot

De Pannenkoekenboot Amsterdam: onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ

10% korting op je tickets

Amsterdam - Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over het IJ. Tijdens het eten kom je langs moderne trekpleisters in Amsterdam. Een heerlijk ontspannen uitje voor iedereen!

Bekijk de aanbieding
8
Olifant bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€2,00 korting op tickets!

Amersfoort - Klim boven beren, glijd langs maraboes en spot giraffen en maki's vanuit je fietsboot. In DierenPark Amersfoort ontmoet je de dieren van heel dichtbij!

Bekijk de aanbieding
9
Dansers bij BodyWorlds

BODY WORLDS: The Happiness Project

Tot € 13,25 korting

Amsterdam - Ontdek aan de hand van echte menselijke lichamen hoe mooi en complex je eigen lichaam in elkaar zit en wat de invloed is van geluk op je gezondheid. Van hersenen tot (rokers)longen en zenuwen tot bloedvatenstelsel, alles komt voorbij.

Bekijk de aanbieding
10
Delfts blauw aardewerk

Royal Delft Experience

Tot €3,00 korting

Delft - Nog steeds wordt het wereldberoemde Delfts Blauwe aardewerk volledig met de hand beschilderd. De Royal Delft Experience neemt je mee op een moderne reis door de wereld van het eeuwenoude Delfts Blauw.

Bekijk de aanbieding