Top 10 best verkochte Dagje Weg Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Helden aan de Bal. Foto: Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum: terug in de tijd

Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Arnhem - Het Nederlands Openluchtmuseum neemt je mee op reis door het Nederland van vroeger vol mooie verhalen, ambachten en oud-Hollandse spellen. Tot en met juni beleef je in Helden aan de Bal de mooiste voetbalmomenten uit de Nederlandse geschiedenis!

Bekijk wat er te doen is
2
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Tot €5,00 korting per ticket

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld op deze manier te ervaren is!

Koop nu je tickets!
3
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek! In subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever vermaakt het hele gezin zich urenlang. Terwijl de een ontspant in de whirlpool of een kruidenbad, roetsjt de ander keer op keer van de glijbaan.

Bekijk de aanbieding
4
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

25% korting per ticket

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 25% korting
5
Space expo satelliet

Reis langs sterren en planeten bij Space Expo

Bestel je tickets met €1,- korting

Noordwijk - Bij Space Expo word je meegenomen op een reis langs verre planeten en melkwegstelsels. Leer alles over de ruimtevaart, bekende astronauten zoals André Kuipers en voel hoe het is om te bewegen op de maan met de moonjump.

Bekijk de aanbieding
6
Julianatoren kinderen in achtbaan

Plezier voor het hele gezin bij kinderpretpark Julianatoren!

Tijdelijk: €3,50 korting

Apeldoorn - Geniet met het hele gezin van vrolijke theatershows en ruim zestig superleuke attracties. Kom naar de Julianatoren in Apeldoorn! Van een ritje in Jul's Rollerskates tot een safaritocht in een coole felgekleurde jeep. Leuk voor kids tot tien jaar!

Dagje uit met kids bij Julianatoren
7
Kinderen in een achtbaan bij DippieDoe

Familiepark DippieDoe: de hele dag plezier!

10% korting op je tickets

Best - In het vrolijke familiepark DippieDoe beleef je een gezellig dagje uit met het hele gezin. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen.

Koop je tickets met 10% korting
8
Museum van de 20e Eeuw met aanbieding

Feest der Herkenning in Museum van de 20e Eeuw in oude gevangenis van Hoorn

20% korting op alle tickets

Hoorn - Benieuwd hoe 't dagelijks leven er 40 of 60 jaar geleden uitzag? In het Museum van de 20e Eeuw lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Gluur eens binnen bij een retro huiskamer of neem een kijkje bij een ouderwetse herenkapper. Gratis Audiotour!

Bekijk de aanbieding
9
Zomer speeltuin Spelerij

Speel- en ontdekpark De Spelerij

€2,50 korting op je ticket

Dieren - Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek! Schep jezelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak zelf iets moois.

Bekijk de aanbieding
10
Pannenkoekenboot Rotterdam

Pannenkoekenboot Rotterdam

10% korting op al je tickets

Rotterdam - Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Maas. Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.

Bekijk de aanbieding