10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets!
2
Broer en Zus met vogels op hun hand in Avifauna

Vogelpark Avifauna

30% korting op je tickets

Alphen aan den Rijn - De mooiste vogels ter wereld vind je in Vogelpark Avifauna; van machtige gieren tot schattige zonparkieten. Bewonder alle exotische vogelsoorten en vergeet de halfaapjes en rode panda's niet! Wie wil mag zelf de lori's voeren.

Bestel je tickets nu met 30% korting
3
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
4
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
5
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Een dagje naar subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever is leuk voor alle leeftijden! Terwijl de kids van de glijbaan roetsjen, ontspannen hun ouders in een warme whirlpool.

Koop tickets met €2,50 korting!
6
Kinderen spelen in zandlabyrint GeoFort

Schatzoeken en dwalen door het doolhof bij GeoFort Herwijnen

15% korting op je tickets

Herwijnen - Verdwalen was nog nooit zo leuk en leerzaam! Bij GeoFort ontdek je alles over kaarten en navigatie. Binnen en buiten zijn allerlei experimenten te beleven. Kruip in de huid van een spion en leer hoe vleermuizen navigeren in de Vleermuisspeurtuin.

Bekijk de aanbieding
7
Familiepretpark de Waarbeek

Familiepretpark de Waarbeek

Meer dan 30% korting per ticket!

Hengelo - Bij Familiepretpark de Waarbeek is de kermis nooit afgelopen! Meer dan 40 coole attracties zoals botsauto's, een reuzenrad en de Rodelbaan wachten op je. Er is zelfs een schaatsbaan waar je ook in de zomer kunt schaatsen!

Met korting naar de Waarbeek!
8
Olifant bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€2,00 korting op tickets!

Amersfoort - Krijg je nooit genoeg van dieren? Kom dan naar DierenPark Amersfoort, waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt. In deze dierentuin middenin het bos ontmoet je heel veel dieren van heel dichtbij!

Bekijk de aanbieding
9
Piepschuim snijden

Speel- en ontdekpark De Spelerij

Tot €2,50 korting op je ticket

Dieren - Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek! Schep jezelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak zelf iets moois.

Koop tickets met korting
10
Demonstratie in Marker Haven

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

20% korting op je tickets!

Enkhuizen - In het Zuiderzeemuseum ontdek je hoe het dagelijkse leven van de vroegere bewoners aan de Zuiderzee was. Bekijk een schat aan foto's in het binnenmuseum of vaar met de veerboot naar het buitenmuseum en bezoek prachtige authentieke panden.

Bestel je kaarten met korting