10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Achtbaan Fenix in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland: beleef een avontuurlijk dagje uit vol magie

Tot 20% korting op je tickets!

Sevenum - Attractiepark Toverland is een magische wereld vol betoverende shows en spectaculaire attracties. Trotseer reusachtige achtbanen, spetterende waterattracties en ontdek samen alle themagebieden. Er zijn attracties en shows voor alle leeftijden.

Bekijk de tijdelijke aanbieding!
2
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets!
3
Broer en Zus met vogels op hun hand in Avifauna

Vogelpark Avifauna

30% korting op je tickets

Alphen aan den Rijn - De mooiste vogels ter wereld vind je in Vogelpark Avifauna; van machtige gieren tot schattige zonparkieten. Bewonder alle exotische vogelsoorten en vergeet de halfaapjes en rode panda's niet! Wie wil mag zelf de lori's voeren.

Bestel je tickets nu met 30% korting
4
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
5
Olifant bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€2,00 korting op tickets!

Amersfoort - Krijg je nooit genoeg van dieren? Kom dan naar DierenPark Amersfoort, waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt. In deze dierentuin middenin het bos ontmoet je heel veel dieren van heel dichtbij!

Bekijk de aanbieding
6
Zandsculpturen Garderen - beroemde kunstwerken.

't Veluws Zandsculpturenfestijn 2018

Extra korting op je tickets in september

Garderen - Het Melkmeisje en de Nachtwacht, ze zijn te zien op 't Veluws Zandsculpturenfestijn! Zandkunstenaars maakten beroemde schilderijen van Hollandse meesters na van zand en creëerden spectaculaire zandbeelden van taferelen uit hun leven.

Bestel je tickets nu met korting
7
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Een dagje naar subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever is leuk voor alle leeftijden! Terwijl de kids van de glijbaan roetsjen, ontspannen hun ouders in een warme whirlpool.

Koop tickets met €2,50 korting!
8
Demonstratie in Marker Haven

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

20% korting op je tickets!

Enkhuizen - In het Zuiderzeemuseum ontdek je hoe het dagelijkse leven van de vroegere bewoners aan de Zuiderzee was. Bekijk een schat aan foto's in het binnenmuseum of vaar met de veerboot naar het buitenmuseum en bezoek prachtige authentieke panden.

Bestel je kaarten met korting
9
Familiepretpark de Waarbeek

Familiepretpark de Waarbeek

Meer dan 30% korting per ticket!

Hengelo - Bij Familiepretpark de Waarbeek is de kermis nooit afgelopen! Meer dan 40 coole attracties zoals botsauto's, een reuzenrad en de Rodelbaan wachten op je. Er is zelfs een schaatsbaan waar je ook in de zomer kunt schaatsen!

Met korting naar de Waarbeek!
10
De Zilvermeeuw vaart door de Biesbosch

Rondvaart door de Biesbosch

Bestel gemakkelijk en snel je tickets!

Drimmelen - Verken Nationaal Park de Biesbosch vanaf een boot! Allerlei bijzondere vogels vliegen in het rond terwijl je op het dek geniet van een drankje.

Bekijk de aanbieding