10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Iconische gebouwen van over de hele wereld in één skyline

Maak een wereldreis op 't Veluws Zandsculpturenfestijn 2019

Extra korting op je tickets!

Garderen - Maak een tripje naar Garderen en je blijft reizen! 't Veluws Zandsculpturenfestijn neemt je dit jaar mee op een reis om de wereld. En voert je van Mount Rushmore tot in de jungle en langs een schitterende skyline met 's werelds beroemdste gebouwen.

Koop je tickets met 10% korting!
2
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
3
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
4
Kinderen ontmoeten maki op Apeneiland in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€ 2,50 korting op tickets!

Amersfoort - In DierenPark Amersfoort loop je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. Klim boven beren, spot giraffen en maki's vanaf de waterfiets en ontmoet brullende dino's in het DinoPark.

Bestel tickets met € 2,50 korting
5
Demonstratie in Marker Haven

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

20% korting op je tickets!

Enkhuizen - In het Zuiderzeemuseum ontdek je hoe het dagelijkse leven van de vroegere bewoners aan de Zuiderzee was. Stap in het leven van vissersvrouw Grietje en haar gezin, kijk in hun bescheiden huisje, help mee met de klusjes en doe een dutje in de bedstee.

Bestel je kaarten met korting
6
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
7
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en € 5,00 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bestel je tickets met € 5,00 korting
8
Groep ringstaartmaki's

Papegaaien voeren en aapjes op je schouder: welkom in Zoo Veldhoven!

Tot 41% korting

Veldhoven - In Zoo Veldhoven kom je echt dicht bij de dieren. Aaien kan hier nog en je mag de vogels, vissen en schildpadden zelf voeren. Loop tussen de parkieten en ringstaartmaki's en schrik niet als er één gezellig op je schouder komt zitten.

Tot wel 41% korting op je tickets!
9
Ontdek de Hoge Veluwe! Foto: Robert Maas

Met korting naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Gratis consumptie in de Theekoepel

Otterlo - Wat is de groenste schatkamer van Nederland? Precies: Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Stap op een Witte Fiets of bind de wandelschoenen onder en verken de natuur.

Bekijk de aanbieding
10
Piepschuim snijden

Speel- en ontdekpark De Spelerij

Nu met €1,50 p.p. korting

Dieren - Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Schep en draai zelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak een mooi kunstwerk.

Koop tickets met tot € 1,00 korting

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede