10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Ontdek de Hoge Veluwe! Foto: Robert Maas

Met korting naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Gratis consumptie in de Theekoepel

Otterlo - Wat is de groenste schatkamer van Nederland? Precies: Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Stap op een Witte Fiets of bind de wandelschoenen onder en verken de natuur.

Bekijk de aanbieding
2
Kinderen ontmoeten maki op Apeneiland in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€ 2,00 korting op tickets!

Amersfoort - In DierenPark Amersfoort loop je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. Klim boven beren, spot giraffen en maki's vanaf de waterfiets en ontmoet brullende dino's in het DinoPark.

Bestel tickets met € 2,00 korting
3
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
4
Vissen vangen zoals in de prehistorie in Museumpark Archeon

Beleef een avontuurlijke dag in Archeon

25% korting op je tickets

Alphen aan den Rijn - Stap midden in de geschiedenis in Archeon en ontdek hoe het leven vroeger was. Van de prehistorie en de Romeinse tijd tot de middeleeuwen: beleef hier alles zelf. Leuk: doe mee met historische activiteiten, zoals zwaardvechten en kalligraferen!

Bestel tickets met 25% korting!
5
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
6
Luchtfoto Rosarium Kasteeltuinen Arcen

Verken de sprookjesachtige siertuinen van Kasteeltuinen Arcen

Tot € 2,- korting op je tickets

Arcen - Een park om lief te hebben: Kasteeltuinen Arcen. Waan je in verre oorden in de thematuinen rondom het kasteel, wandel tussen duizenden rozen of ontdek de exposities in het kasteel. Bijzonder: speel midgetgolf tussen de watervallen!

Koop tickets met korting!
7
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en € 5,00 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bestel je tickets met € 5,00 korting
8
De Zilvermeeuw vaart door de Biesbosch

Rondvaart door de Biesbosch

Bestel gemakkelijk en snel je tickets!

Drimmelen - Verken Nationaal Park de Biesbosch vanaf een boot! Allerlei bijzondere vogels vliegen in het rond terwijl je op het dek geniet van een drankje.

Vaar mee door de Biesbosch
9

Ontmoet Bonifatius in Museum Dokkum

Bestel makkelijk tickets

Dokkum - In Museum Dokkum reis je terug in de tijd naar 754, toen de heilige Bonifatius in Dokkum werd vermoord. Maar was het wel moord en wat kwam hij eigenlijk doen in Dokkum? En wat gebeurde er daarna met het stadje? Kom erachter in dit boeiende museum.

Reserveer je tickets
10
Puzzel in outdoor escape game Legenda Basilicae Hoeven

Ontrafel jij de Legende van de Basiliek in deze outdoor escape game?

Outdoor escape room met 10% korting

Hoeven - Outdoor escape game Legenda Basilicae is een escaperoom in de buitenlucht. Je start op een mysterieuze T-splitsing in Hoeven en volgt aanwijzingen om de raadselachtige legende te ontrafelen. Deze escape game speel je al vanaf twee personen!

10% korting

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede