10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Nederlands Openluchtmuseum

Vier de zomer in het Nederlands Openluchtmuseum

Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Arnhem - Ga koeien melken op het Kindererf of race rondjes op de ouderwetse skelters op het Zaanse Plein. Het zomerprogramma van het Nederlands Openluchtmuseum zit bomvol leuke activiteiten.

Koop je tickets met 25% korting!
2
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Bestel je tickets met korting!

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld op deze manier te ervaren is!

Koop nu je tickets!
3
Olifant bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€2,00 korting op tickets!

Amersfoort - Krijg je nooit genoeg van dieren? Kom dan naar DierenPark Amersfoort, waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt. In deze dierentuin middenin het bos ontmoet je heel veel dieren van heel dichtbij!

Bekijk de aanbieding
4
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
5
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Een dagje naar subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever is leuk voor alle leeftijden! Terwijl de kids van de glijbaan roetsjen, ontspannen hun ouders in een warme whirlpool.

Koop tickets met €2,50 korting!
6
Kinderen tekenen op een kaart met een generaal

Schatzoeken en dwalen door het doolhof bij GeoFort

15% korting op je tickets

Herwijnen - Verdwalen was nog nooit zo leuk en leerzaam! Bij GeoFort ontdek je alles over kaarten en navigatie. Binnen en buiten zijn allerlei experimenten te beleven. Kruip in de huid van een spion en leer hoe vleermuizen navigeren in de Vleermuisspeurtuin.

Bekijk de aanbieding
7
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en €5,10 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bekijk de aanbieding
8
Museum van de 20e Eeuw met aanbieding

Feest der Herkenning in Museum van de 20e Eeuw in oude gevangenis van Hoorn

Bestel je tickets met korting!

Hoorn - Benieuwd hoe 't dagelijks leven er 40 of 60 jaar geleden uitzag? In het Museum van de 20e Eeuw lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Gluur eens binnen bij een retro huiskamer of neem een kijkje bij een ouderwetse herenkapper. Gratis Audiotour!

Bekijk de aanbieding
9
Pannenkoekenboot Rotterdam

Pannenkoekenboot Rotterdam

10% korting op al je tickets

Rotterdam - Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Maas. Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.

Bekijk de aanbieding
10
Man en twee kinderen bij Het Scheepvaartmuseum

Maak een spannende zeereis in Het Scheepvaartmuseum

Unieke aanbieding: 20% korting

Amsterdam - Ga je mee op avontuur in Het Scheepvaartmuseum? Kinderen beleven met hun (groot)ouders een dag vol spannende verhalen van stoere zeebonken en matrozen. Vuur het kanon af en stap aan boord bij Michiel de Ruyter!

Bekijk de aanbieding