Koop nu tickets
€ 7,50 korting tijdens daltijden

IJskarten in Rucphen

Logo van IceKart Rucphen

IJs is niet alleen om op te schaatsen! Ga in een kart zitten, druk het gaspedaal in en drift over het ijs bij IceKart Rucphen. Adrenalinekick gegarandeerd! Wie daag jij uit voor een wedstrijdje ijskarten?

Karten op ijs

Over een circuit door de bochten driften: klinkt dat je als muziek in de oren? IceKart Rucphen doet er nog een schepje bovenop en voegt er een ijsbaan aan toe! Doe je muts maar op en waag je op de ijsbaan. Eén heat karten duurt twaalf minuten. Maar, als je twee heats of driftsessies boekt, ben je anderhalf uur zoet! Hierbij zit een ontvangst, een pauze met tips & tricks en de instructies. Met vier heats karten ben je tweeënhalf uur bezig.

Versla je vrienden met ijskarten

Daag je vrienden uit en stap in een elektrische kart met spikebanden. Bij karten op ijs gaat het niet alleen om snelheid, maar vooral om behendigheid. Train je skills op het gebied van timing en race zo snel en soepel mogelijk over het circuit van 300 meter. Bij ijskarten maak je bochten door te driften, wat de uitdaging nog groter maakt. Weet jij de ideale driftlijn te pakken en maak je de meeste rondes in 10 minuten? Een ronde duurt normaal 45 tot 50 seconden, maar misschien kun jij dat wel sneller... Ga ervoor en versla al je vrienden tijdens een potje ijskarten!

Slow down, brother!

Doordat het bij ijskarten minder draait om snelheid en meer om behendigheid, zijn de verschillen tussen man en vrouw, jong en oud vaak kleiner. Normale karts kunnen een topsnelheid behalen van 60 kilometer per uur, en ijskarts rijden gemiddeld 24 kilometer per uur. Door te driften blijft het spannend genoeg!