Koop nu tickets
Gratis plattegrond

Toer door vissersdorpjes met Volendam Rent & Event

Logo van Volendam Rent & Event

Dagje uit in Volendam? Huur een retro scooter of E-fatbike, verken Volendam en toer langs het Markermeer en pittoreske vissersdorpjes in de buurt! Leuk voor een dagje uit met vrienden, familie of als originele romantische activiteit.

Stap op een E-fatbike of scooter en verken authentieke vissersdorpjes zoals Monnickendam en Marken. Uiteraard sla je Volendam zelf ook niet over! Bij Volendam Rent & Event staan elektrische motors en fietsen voor je klaar én ze hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld.

E-fatbike huren

Ga op ontdekkingstocht op een retro E-fatbike. Je vertrekt vanaf de Volendamse haven, toert langs alle hotspots van het dorp en rijdt dan via de weilanden van Katwoude naar Monnickendam en Marken. Onderweg zet je de fatbike aan de kant voor een pauze op een terrasje. Aanrader: rijd een stukje om en bewonder de iconische vuurtoren Het Paard van Marken. Een boottocht met de Marken Express brengt je weer terug naar de haven van Volendam. Voor een E-fatbike heb je geen rijbewijs nodig, dus leuk voor alle leeftijden! De E-fatbike heeft een actieradius van ongeveer 60 kilometer.

Scooter huren

Als je echt de blits wilt maken huur je een retro scooter. Deze elektrische motors crossen met een gangetje van vijfentwintig kilometer per uur. Kies voor een van de routes van Rent & Event of verken de omgeving op eigen houtje. Thuis nagenieten van je rit? Voor een tientje extra huur je een camera voor bovenop je helm. Om een scooter te besturen heb je een rijbewijs nodig. Er is ruimte voor iemand achterop, maar allebei op een eigen scooter rijden is natuurlijk veel leuker. De e-scooters hebben een actieradius van ongeveer 45 kilometer.

Doen in Volendam

Maak je dagje Volendam compleet met verse paling, een foto in klederdracht en andere activiteiten die je via Volendam Rent & Event kunt boeken.