Koop nu tickets
Gratis rondleiding

Laat het biologische bier van Bierderij Waterland je smaken

Logo van Bierderij Waterland Monnickendam

Een stoere tripel of een schuimend fris witbiertje? Bij Bierderij Waterland heb je keuze uit zeven biologische bieren, tijdens een proeverij geserveerd met heerlijke gerechten met producten uit de streek. Geniet! En laat de biertaxi je thuisbrengen.

Een eerlijk streekproduct met de smaak van Waterland. Bierderij Waterland verrast je met zeven biologische bieren uit eigen brouwerij, die de dorpen in de streek vertegenwoordigen. Proef van de eigenzinnige Kattekwaad, een Amber Ale, of waan je in de haven van Monnickendam met een Monnicker Moker in je knuist. Tijdens een proeverij in de sfeervolle brouwerij en proeflokaal van Bierderij Waterland krijg je de kans om alle zeven te proberen, en waarderen!

Eten en drinken

In het proeflokaal worden naast de verschillende bieren ook smakelijke gerechten geserveerd, gemaakt met producten uit de streek. Geniet van van de vleesproducten van Worstmakerij Rookhuis de Woeste Willem, de lekkerste koffie van Kikundi Koffee en het heerlijke verse brood uit eigen bakkerij. Met mooi weer is het terras aan het water de aangewezen plek voor een uitgebreide proeverij.