Beoordelingen voor Royal Delft Experience

(53 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

Super

Erg interessante attractie, met goede audiotour. Gratis parkeren en een kijkje nemen terwijl er daadwerkelijk gewerkt wordt maken het extra leuk.

  • William
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2019
Afwisselend en speels informatief

Met een bezoek aan Royal Delft was ons dagje weg echt een belevenis die voldoening gaf. Het personeel was zeer bereid om het een en ander te vertellen, maar de audiotour was ook prima, in combinatie met de voorstelling.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 3 oktober 2019
Geweldig

Prachtige collectie Delfs Blauw.
Erg leuk dat men ook een kijkje krijgt in de fabriek waar al het prachtige Delfs Blauw vervaardigd wordt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 september 2019
Mooi Delfts Blauw

Prachtige tentoonstelling van het porselein en de vervaardiging van Delfts blauw. Gezellige theetuin en vriendelijk personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019
interressant!!

heel leuk om te zien hoe het toen en nu nog steeds word gemaakt.leuk om die mensen echt aan het werk te zien.aanrader!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2019
Geweldig

Heel mooi en interessant hoe het geprodiceerd en geschilderd wordt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 juni 2019
Echt een "royal experience".

Super genoten. De introductie film was al heel erg leuk, zo levendig. Alles was geweldig mooi, wateen schitterend pand, de binnentuin, en in brasserie 1653 een overheerlijke geitenkaas tosti gegeten. Een dikke tien voor alles.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 7 juni 2019
Super leuk!

Leuke collectie. Zou meer meesters aan het werk willen zien. Misschien volgende keer
Maar voor de rest erg leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 april 2019
Leuk, om zo van dicht bij te zien,

Entree is vrij pittig, bezoek ook fff de mooie tuin.

  • Han G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 april 2019
Leuk om heen te gaan.

Erg leuk om daar rond te kijken, ook de fabriek.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 1 maart 2019
Leerzaam en leuk

Leuke leerzame dag gehad

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 februari 2019
Super interessant bezoek

Het bezoek aan Royal Delft was zeer zeker de moeite waard; leuke en professioneel opgezette "Experience".

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 februari 2019
Geweldige Experience

De audiotour: interessant, kort en bondig;
De film: met verrassende elementen: moet je gezien hebben!
De mooie collectie, waaronder objecten van het koninklijk huis, de demonstratie en productie van het beschilderen: je kijkt je ogen uit!
Het mooie doorkijkje naar de prachtige binnentuin;
Het prachtige nieuwe design;
De gepassioneerde enthousiaste ambachtsman in de werkplaats: 'n toppertje!
Royal Delft (waar je nog gratis kunt parkeren) is zeker 'n bezoekje waard, 'n belevenis waar je blij van wordt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 2 februari 2019
Mooi museum

Goede uitleg met een telefoontje die je zelf kon bedienen. Je mocht alles bekijken. Goede koffie en lekker geluncht.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 december 2018
Leuk interessant

Helaas waren alle medewerkers met lunchpauze in de fabriek hetgeen wij vreemd vonden kan dat niet in ploegen

  • frances j.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 28 november 2018
Leuk en leerzaam

Leuke audiotour, erg leerzaam. Gezellig restaurant en een mooie winkel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 november 2018
Gewoon leuk om te zien

De connectie van de nummers werkten niet altijd goed, soms pas na 5,6 keer.Onze Australische familie had daar ook problemen mee.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 27 september 2018
Royal Delft - heerlijk uitje voor ca 3 uur

Mooie plek, vol verassende voorwerpen. Het gebouw zelf is al de moeiete waard. De keramiek collectie en getoonde film hebben indruk gemaakt. Een aanrader voor jong en ouder.

  • Martyna &. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 september 2018
Leuk

Leuk om keer mee te maken maar daar is het ook mee gezegd. De prijzen vond ik schrikbarend hoog

  • Tea
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 september 2018
Een stuk Nederlandse geschiedenis!

Mooi museum met goede audio gids. Daarna stapje in Delft centrum ook de moeite.

  • Rodolfo C.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 september 2018
Mooi en interessant Delfts Blauw

Wij gingen speciaal heen voor een nicht die uit Zuid-Afrika op vakantie bezoek was in Nederland. Ze is gek op Delfts Blauw en ze vond het erg mooi om te zien hoe dit werd gemaakt en dat er zoveel soorten was. Waren met groep en was zowel voor de kinderen als volwassen zeer interessant. Ja een geslaagd bezoek.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 8 juli 2018
Leerzaam en interessant

Moeite waard

  • Caroline
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 24 juni 2018
interessant leuk de audiotour

leuk

  • John S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 10 juni 2018
Goede presentatie en mooie collectie.

Leuk dagje uit, een aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 20 mei 2018
Een erg leuk uitje

Ik heb de RDE bezocht samen met mijn ouders. De aanleiding was het feit dat mijn moeder hier vroeger heeft gewerkt. We hebben er een uitje van gemaakt; eerst even wat gedronken, toen de zelfstandige rondleiding gedaan en vervolgens nog geluncht.
De rondleiding was leuk en interessant opgezet. Leuk dat er ook iemand onderweg zit die aan het schilderen is. Wat ik nog mis is de leuke weetjes. Hoeveel mensen werken er nu, hoe is dat verdeeld over de functies, vroeger werkten mannen en vrouwen gescheiden, hadden ze gescheiden pauze, etc.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 maart 2018
Leuk!!

Leuk en leerzaam museum

  • C B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 10 december 2017
fabriek interssant. rest viel mee.

film zou gestart worden om 14.00 u maar om 14.15 nog steeds niks . iedereen vertrok dus maar zonder film

  • dirk a.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 november 2017
Leerzame en leuke middag

Heldere en duidelijke uitleg over de herkomst van Delftsblauw, weer wat geleerd. Erg genoten van de uurtjes, welke we tijdens de Royal Delft Experience hebben doorgebracht. Wij vinden het een echte aanrader.

  • Petra S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 augustus 2017
Boeiende tentoonstelling

Het minpunt was het feit dat de video slechts een maal per uur te bekijken was

  • Daan M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2017
Interessant, mooi

Goed

  • Thea B. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2017
interessant, mooie tuin voor lunch

interessant, mooie tuin voor lunch. de originele prijs vind ik wel hoog

  • sabine v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 mei 2017
Interessant.

Ik had graag meer lieden zien werken/schilderen. Ik neem aan dat er door de week meer activiteiten te zien zijn? Ik was in de fabriek op een zaterdagmiddag. De verhouding fabriek tot winkel was een beetje scheef en meer winkel dan werkplaats.

  • Elisabeth V. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 6 mei 2017
-Bijna- vergeten stukje vaderlandsche geschiedenis

Gaaf om te zien hoe deze aardewerken worden omgetoverd tot "Delfts Blauw". Wij hebben medewerkers deze meesterwerken zien schilderen en het bakproces aanschouwt. Het is de moeite waard om te bezoeken.

  • Robin
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 april 2016
Mooi en indrukwekkend

Hele mooie Experience, begeleidende audio beviel goed, zeer interessante informatie en vooral hele mooie voorwerpen.
Zeker een aanrader!

  • Gerrit S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 1 april 2017
duidelijke uitleg

een interessant bezoek, duidelijke uitleg, de moeite waard

  • Marja v. d. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 27 februari 2017
Experience

Leuke opzet . Handige audiotoer
Echt een experience

  • N.M v. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 december 2016
Leuk om gezien te hebben

Royal Delft is de moeite waard om te bezoeken. Er was maar 1 actieve schilder aan het werk. De winkel/ horeca is ongeveer even groot als de te bezichtigen ruimtes. Leuk om gezien te hebben.

  • Y v. d. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 13 november 2016
gepast

Jammer van de werken.

  • Marie-Rose B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 november 2016
Een mooie tentoonstelling

Wij waren er op zaterdag. De fabriek ligt dan stil.
Had graag wat productie gezien.

  • Peter v. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2016
klein museum, maar wel heel interesssant

de moeite waard om te bezoeken. Risico is wel dat er teveel van hetzelfde te zien is, vazen, potten e.d.
De binnenplaats met de tuin heeft iets oosters en is zeker mooi met aparte sfeer. Inrichting binnen is af en toe wat somber, maar dat is de stijl

  • Narges Z.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 30 oktober 2016
Leuk en leerzaam

Leuk om te zien hoe het proces tot stand komt

  • Thea V. d. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 oktober 2016
bezoek aan Royal Delft

was een leuk en super Hollands uitje, hoe het Delfts blauw onstaat wordt op een leuke manier laten zien en met de name de film zit goed in elkaar en kan zelfs in het frans afgedraaid worden!

  • Naomi S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 1 oktober 2016
Leuk en educatief.

Leuk om eens in de rijke geschiedenis van Nederland te duiken. De tentoonstelling is goed opgezet, en in het fabrieks gedeelte kun je je kennis vergroten Hoe het gefabriceerd wordt.

  • Bernard V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 25 september 2016
leuke middag weg!

Erg leuk om nu eens in het echt te zien hoe het gemaakt wordt. In historische romans had ik al vaker over het ontstaan gelezen. Nu was er veel herkenning, vooral in de film. We hebben grote bewondering voor de dame die de grote sater vaas beschilderde! Wat een geduld! En wat hebben we gelachen in het autootje dat ons naar het station bracht.

  • Mevr.T. v. d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 oktober 2016
Wel aardig

Het was een leuke ervaring. Maar zal het niet direct aanbevelen. Ik verwachtte meer er van.

  • Jeffrey B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2016
leuk maar jammer van de audiotour

Mooi en interessant om te zien. Op internet was aangegeven dat er een audiotour zou zijn, dus geen gids gereserveerd. Bij aankomst blijkt deze tour niet meer te bestaan! Heel jammer.
Desondanks wel mooi klein museum.

  • J.V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2016
Leuk museum

Prima

  • Ad V. L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2016
veelzijdig, goede informatie, vriendelijk personeel, indrukwekkend.

Ik vond de experience indrukwekkend en informatief, fijne ochtend geweest.

  • Paula J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2016
Leuk en leerzaam

Intresante film met verassende elementen.
Audio tour in eigen taal is ideaal, ieder zijn eigen tempo.
Pauze gehouden en wat gedronken in een mooie zonnige tuin.
Daarna fabriek bezocht, klasse.

  • Gerard d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juli 2016
Leuke ervaring

Leuk gezien en gehoord te hebben hoe delfts blauw werd en wordt gemaakt.

  • Paul v. d. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016
Zeer interessant

Onze Nieuw Zeelandse familie heeft erg genoten.

  • J. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 mei 2016
Prima

Met Franse vrienden Royal Delft bezocht.
Buiten al het moois,willen we een compliment geven aan de vele medewerkers die zoveel talen perfect spreken!

  • Astrid D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 22 april 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

leuk

Goede uitleg, interessant hoe zo'n vaasje wordt gemaakt

  • carton.
  • Bezoekdatum: 2 april 2013

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede