Koop nu tickets
Ga voor de Formule 1-ervaring

Maak furore als coureur in de racesimulator van VRF1

Logo van Racesimulator VRF1 met virtual reality

De motor brult in je oren en het stuur trilt in je handen, terwijl je achteroverliggend in de racestoel het gaspedaal nog eens flink intrapt. In de racesimulator met virtual reality van VRF1 zou je zweren dat je echt over het Formule 1-circuit rijdt.

Met 300 kilometer per uur raas je over het circuit, terwijl de wind door je haren blaast. Het voelt alsof je echt op de weg zit, maar toch is het niet zo! In de racesimulator van VRF1 in Den Haag beleef je de Formule 1 als nooit tevoren. De combinatie van de beste racesimulator - met stoel, stuur en pedalen - en virtual reality zorgt ervoor dat je het gevoel hebt echt op het circuit te zijn.

Reserveer je tijd op het circuit

Stap in de liggende racestoel van VRF1 en je bent klaar voor een supersnelle ronde. Ga scherp door de bochten en weersta de g-krachten voor de beste tijd! Je kunt de racesimulator voor 30 of 60 minuten reserveren. Het voordeel van een uur is dat je de tijd hebt om de baan te leren kennen en zo betere tijden neer kunt zetten.

Race tegen vrienden

Wie heeft de auto het best onder controle en zet de snelste tijd neer? Ga de strijd aan met vrienden of collega's en reserveer de vier stoelen van VRF1. Alle vier de auto's bevinden zich op hetzelfde circuit. Dat wordt een bloedstollende wedstrijd!