Koop nu tickets
Koop snel en makkelijk tickets

Maak een spannende tocht en hoor aangrijpende verhalen

Logo van Humanity House

Hoe voelt het om te moeten vluchten uit een oorlogs- of rampgebied? Probeer het uit in het Humanity House! Hier maak je een spannende tocht door donkere gangen en langs gesloten deuren, terwijl er om je heen van alles gebeurt.

De dreiging komt dichterbij terwijl je je weg zoekt door de gangen. Je hoort sirenes, blaffende honden en oorlogsgeluiden, maar kan alleen verder lopen. De deuren om je heen blijven gesloten. Door kijkgaten zie je iets van wat er aan de andere kant gebeurt.

Indrukwekkende verhalen

Aan het einde van je reis kom je in een ruimte waar je virtueel acht vluchtelingen ontmoet. Hier vertelt Bruce over zijn leven als kindsoldaat in de oorlog van Liberia. En Aiham hoe het voelt om niet te bestaan, omdat je geen papieren hebt en geen thuisland. Het zijn acht indrukwekkende verhalen van acht verschillende mensen uit alle delen van de wereld. Kies je vraag en ze vertellen.

Inspiratie

In het gezellige Museum Café kom je helemaal bij met een kopje koffie, een biertje of een lekkere lunch. Daarna heb je weer volop energie voor de interessante wisselexposities.