Beoordelingen voor Fundustry Ewijk

(48 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL Tickets

leuk

Leuk

  • jeroen
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 juli 2018

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Top ervaring

De SWAT-experience was een toffe activiteit om te doen, ik heb het samen met mijn vrienden erg naar mijn zin gehad. Organisatie was goed, locatie was mooi en ingericht op de activiteit. Zeker een aanrader, ik kom nog vaker terug!

  • Ronald ..
Super ervaring!

Zeker een aanrader! Alles was goed geregeld en we kregen duidelijke uitleg! De medewerkers zijn super enthousiast en helpen je graag!

  • Pieter.
  • Bezoekdatum: 20 juni 2017
Fantastisch!

Het was een toffe ervaring, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We werden vriendelijk ontvangen en de hele dag goed begeleid.

  • Jeroen T.
  • Bezoekdatum: 15 juni 2017
Echt super leuk

het is een hele ervaring om met paintball wapens te spelen de begeleiders die ons hebben begeleidt maken het een leuk voor iedereen. verder is het personeel achter de bar ook heel vriendelijk dus in het kort een geweldige middag.

  • brahim ..
  • Bezoekdatum: 15 juni 2017
Gaaf, maar commercieel

Erg commercieel ingesteld waardoor je na je reservering alsnog 20-70 Euro Per Persoon kwijt bent aan kogels e.d.

  • Ruben.
  • Bezoekdatum: 23 februari 2017
Top

Het was een top dag! En dat gaan we zeker nog een keer doen

  • Kim.
Oplichting

Via vakantieveilingen was een airsoft-arrangement bij de paintball-boerderij geregeld voor een verjaardag. Eenmaal aangekomen blijkt dat er nog bijbetaald moet worden omdat je anders 3 uur speelt met maar 75 bb's (dat is met 10 minuten op). De keuze's uit de pakketten zijn 25 euro (met zogenaamd korting) voor 1,5 uur onbeperkt bb's en dan de overige 1,5 uur die 75 bb's. Of 35 euro voor de gehele 3 uur onbeperkt bb's. Als laatste 45 euro en dan krijg je "handschoentjes" en een extreme airsoftreplica. een zak met 200 bb's kost een tientje. Dus de arrangementen zijn zwaar over-prijst. Verder is de crew onprofessioneel. Het veld is slecht en voldoet volgens mij niet aan de eisen die gesteld zijn in NL. Ga bij een echt airsoftveld een potje proberen, dan heb je veel meer waar voor je geld.

  • Jan d. B.
Chaotisch, rommelig en wachten

Wij hebben ons uitje via vakantieveilingen.nl geboekt. Opzich prima, maar daar worden andere prijzen aangegeven dan wanneer je daadwerkelijk betaald. Een aandachtspuntje voor de communicatie van de organisatie. Daarbij werden we te woord gestaan door iemand die niet bepaald blij was dat hij mocht werken die dag. Verder werd onze dag voornamelijk gekenmerkt door erg veel wachten, op scheidsrechters, op andere teams en op uitleg. De communicatie onderling verliep ook niet helemaal goed waardoor wij de eerste twee spellen zonder uitleg van het spel hebben moeten spelen. Wat resulteerde in veel vragende blikken en doelloos balletjes schieten vanaf dezelfde plek. Na de pauze een nieuwe scheidsrechter en gelijk aangegeven dat we graag meer uitleg hebben. Vlag verovertje bleek wel een erg leuk spel te zijn. Hier kwam eindelijk hel spel en de adrenaline naar boven. Vanwege het lange wachten helaas maar 5 spellen kunnen doen in in plaats van 7. Gevolg dat een aantal mensen uit de groep hun balletjes op hebben moeten schieten op een 'schietbaan'. Vanwege het verloop van de dag en de vele tegenvallers besloten om niet op de locatie te teen maar elders een leuk plekje te zoeken. Uiteindelijk zijn onze klachten wel gehoord en gecompenseerd met de rekening. De dag was echter niet bepaald uitnodigend om nog een keer terug te komen.

  • Suus.
Zooitje

Gemengde gevoelens. Het paintballen zelf was een zooitje in de goede zin van het woord. We hebben het erg naar ons zin gehad in het spel. Helaas is de organisatie er omheen ook een zooitje. Vooral bij het betalen ging er vanalles mis: de extra bescherming die we hadden besteld stond in totaal verkeerde aantallen op de bon en ook waren er 2 extra paintball refills (a 12 euro per stuk) op de bon gezet die niemand van onze groep besteld had. Uiteindelijk hebben we het met een compromis afgedaan. Daarnaast nog wat kleine dingen: we stonden lang te wachten om te beginnen, omdat ze niet wisten wie onze referee zou zijn. Op zich niet zo erg, maar kregen tegen het einde te horen dat we moesten opschieten omdat de volgende groep stond te wachten. En nu ben ik op zoek naar de foto op de facebookpagina, maar die is (nog) nergens te bekennen.
Al met al een leuke dag maar ik zal niet naar deze organisatie terug gaan als ik nog eens wil paintballen. Helaas.

  • Schiebroek.
Mooi

Paintballen zelf is iets wat je gewoon een keer gedaan moet hebben. De spanning, de adrenaline, heerlijk! Voor mij was dit de eerste keer paintballen, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar hier de plus- en minpunten:

Pluspunten:
- Heel erg vriendelijk personeel
- Duidelijke uitleg overal
- Degelijk materiaal
- De spelmodes Capture the Flag en Zombies zijn erg leuk
- Je kunt ook boogschieten
- Als je nog kogels overhebt na de 2,5 uur mag je bij anderen meedoen

Minpunten/tips:
- Verwacht dat je moet betalen voor alles wat je aangeboden krijgt, alles is ook vrij prijzig
- Tenzij je constant als Rambo gaat spelen heb je voor 2,5 uur aan 150-250 kogels genoeg, er werd aangegeven dat je de 600 er zo doorheen hebt.
- Beter niet 's avonds paintballen. Je hebt al slecht zicht door het masker, dus je ziet niet bijzonder veel. Ook staan de lampen wat laag had ik het idee.
- Er was geen fototoestel om onze 'gratis foto' te laten maken. (Maar dat maakt mij persoonlijk niet zoveel uit)

  • Job.

Zeer leuke dag gehad op de boerderij, vanaf het begin goed ontvangen door het personeel! De paintballbanen zijn divers! Tevens ook genoten van de andere shooting games spellen en uiteraard een aanrader het vernieuwde klimparcour gedaan! Kortom voor een leuke prijs een dag vol actie gehad

  • Jaimy ..
  • Bezoekdatum: 27 september 2015
Geweldig!

Het was een hele leuke dag, ook al gingen er wat kleine dingen mis. Die dingen die niet helemaal goed gingen, kluisjes werkte niet bij ons, slagroom was vergeten, werd allemaal heel goed opgelost.

  • Kylie K.
  • Bezoekdatum: 21 september 2015
Gaaf terrein, leuk personeel, mindere organisatie,

De locatie van paintball boerderij Ewijk is erg gaaf. Het veld is divers en biedt lang plezier.

Echter vond ons 'team' de organisatie wat chaotisch. Het was duidelijk druk en wij werden telkens door verschillende mensen geholpen, waardoor de communicatie chaotisch verliep. Hierdoor voelde wij als klant een beetje verloren.
Op speelhet veld was de communicatie niet erg duidelijk en soms moeilijk verstaanbaar. Audio ondersteuning zou van pas komen.

De wapens waren prima op een paar kleine defecten na. De vizieren besloegen echter wel heel snel, waardoor wij soms vrijwel niks konden zien. Dit bederft lichtelijk het schietplezier.

Uiteindelijk hebben wij op de negatieve punten een gezellige en sportieve avond gehad. Het personeel was erg positief en vriendelijk. Het veld is ruim en even achteraf zitten met een drankje was erg prettig.

  • Spijker.
  • Bezoekdatum: 13 september 2015
superervaring!

We werden ontvangen door enthousiaste en gastvrije medewerkers. Kregen ook snel uitleg zodat we bijna direct konden beginnen. Het spel werd goed begeleid. Een hele leuke, eerste, ervaring voor ons.

  • Amy S.
  • Bezoekdatum: 13 september 2015
Een geweldige ervaring.

Zeker de moeite waard om naar toe te gaan
en je vrijwillig op te geven voor de Bunny Run.
Dan weet je hoe een opgejaagd konijn zich voelt.

  • Angelique K.
  • Bezoekdatum: 2 september 2015
Awesome

Goed ontvangst
Duidelijke uitleg
Keuze uit verschillende pakketten/ extreme guns.
Leuke velden met genoeg obstakels.

  • Dwayne C.
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2015
Gezellig maar duur

Erg leuke avond maar alles wel erg duur gemaakt tegenover eerdere jaren

  • Maarten.
  • Bezoekdatum: 19 juli 2015
Tof spel, organisatie ok├ę

Bij aankomst werden de pakketten voorgesteld en kozen we voor het pakket met 200 kogels. Vervolgens mochten we de pakken aan, deze waren erg schoon. Het uitdelen van de attributen ging snel, de uitleg daarna was heel duidelijk. Goede begeleiding voor, tijdens en na het spel. Ook leuk dat er op beide velden gespeeld mocht worden.

  • Annemijn.
  • Bezoekdatum: 19 juli 2015
Super tof

Mooie locatie, goed te bereiken, zeer vriendelijk personeel, goed geregeld. Helemaal top!
Gaan zeker nog eens terug!

  • Ellen J.
  • Bezoekdatum: 13 juli 2015
Leuke avond

We hebben met een groep een hele gezellige en leuke avond gehad. We werden zeer vriendelijk ontvangen en begeleid. De velden zagen er goed uit.
Je kon zelf kiezen welke spelvormen je wilde spelen en deze werden ook allemaal goed uitgelegd. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Justin ..
  • Bezoekdatum: 9 juli 2015
Gaaf!

Zaterdag 27 juni met 9 man wezen paintballen. Alle 9 het extreme pakket genomen, leuke middag, echt een adrenaline kick! Enige minpuntje: Niet iedereen kreeg een extreme gun omdat ze op waren. Diegene kregen wel 5 euro korting bij het afrekenen.

  • Jan P. M.
  • Bezoekdatum: 29 juni 2015
Lachuh!

Was erg gezellig! Het was een 10 geweest als het bijkopen van balletjes nog iets goedkoper was geweest

  • Koen R.
  • Bezoekdatum: 28 juni 2015
TOF!

Super leuke avond gehad, met goede uitleg en eerlijke regels. Lastige tegenstander maar dit maakte de uitdaging alleen maar leuker!

  • Lynn D.
  • Bezoekdatum: 14 juni 2015
Paintball geweldig, service eromheen minder

We hadden om 17:30 geboekt, en meldden ons volgens de regels netjes om 17:00 bij de balie. Er werd ons gevraagd te gaan zitten, dan zou er snel iemand bij ons komen om wat te drinken te regelen en de spelregels uit te leggen. Helaas was er om 17:30 nog niemand geweest en zijn we zelf maar weer gaan vragen. De betreffende dame kwam daarna de regels uitleggen. Helaas zonder excuus te maken. Jammer, want later beginnen betekent ook minder paintball-tijd.

Het paintballen zelf was geweldig. Onze scheidsrechter, Jesse, hield alles keurig in de gaten en zorgde ervoor dat we een geweldige tijd hadden.

Hierna besloten we om in de burgerbar in het restaurant nog wat te eten. Na een kwartier aan tafel zitten zijn we zelf naar de bar gelopen om te vragen of ze bij ons de bestelling op kwamen nemen. Het eten kwam na ongeveer 10/15 minuten wachten, wat prima was. Helaas vergaten ze 1 portie frites, het emmertje met sausjes en de sla bij de nacho's. Na herhaaldelijk vragen werd het geregeld.

Bij het vragen om de rekening bleek dat deze niet klopte. Dit werd snel opgelost, en gelukkig werd onze klacht met betrekking tot de verloren paintball-tijd goed aangehoord en naar tevredenheid opgelost.

Kortom: Het paintballen zelf is perfect geregeld, de hele service eromheen (uitleg + restaurant) is bedroevend.

  • Nienke v. H.
  • Bezoekdatum: 7 juni 2015
Matig

Paintballen was geweldig. Organisatie slecht. Veel te weinig personeel. Lang wachten voordat je een masker en een geweer kreeg. Kortom slecht geregeld!

  • Bert.
  • Bezoekdatum: 1 juni 2015
Leuke dag

Superleuke dag gehad met 20 vrienden van ons paintballen. Leuke speelvelden en spellen.

  • Renske.
Super gaaf

Avondje paintballen is goed gelukt. personeel was vriendlijk, uitleg was helder spel(len) was/waren leuk

  • Yassine.
Gezellig

Leuk terrein, linker leuker dan rechts. Rechterterrein zit een ijzeren ton in de grond die iets uitsteekt waarop 1 van onze groep zn hele been openhaalt!
Scheids mogen strenger zijn op dichtbij schieten en afstand nemen bij geraakt worden. In 1 spel een hoofdwond en een angstig gevoel bij meerdere teamgenoten door de onsportieve tegenpartij. Een veilig gevoel is wel belangrijk bij deze activiteit. Fijn dat het extreme pakket verdeeld mocht worden onder de verschillende teamleden, anders wel erg hoge kosten...
Het eten na afloop was erg goed! De quacamole zou vers mogen en de kipburgers is erg vet. De overige burgers zijn echt heel goed!
Al met al genoten!

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 26 april 2015
Super!!

Schone pakken, goed materiaal en super uitleg en begeleiding. Door de vele actie's hoef je ook soms niet al te veel te betalen voor entree/balletjes

  • Martijn ..
  • Bezoekdatum: 13 april 2015
Top

Vriendelijk personeel, leuke paintbalbaan qua attributen en lekker eten.

  • Nynke R.
  • Bezoekdatum: 6 april 2015
verrassend goed

....ik geef dit cijfer omdat t verrassend was mbt aankleding professionaliteit en
de diversiteit mogelijkheden

  • Therese.
Paintballen erg leuk, reserveren ging niet goed

We hadden via de website gereserveerd voor het Extreme pakket, dat stond ook duidelijk op mijn beeldscherm na het reserveren. Maar bij aankomst was alleen de reservering voor het aantal personen bekend, en niet welk pakket. En dat terwijl ik na het reserveren nog heb gebeld om te bevestigen of de reservering wel goed was gegaan. Daarentegen was ik zelf vergeten om een voucher uit te printen, dus misschien dat daar de verwarring is ontstaan.
Het paintballen zelf was goed geregeld en erg leuk en gezellig. We kregen duidelijke instructies over het wapen, wat te doen bij problemen en fairplay. Ik zou hier een volgende keer zeker weer naartoe gaan. Daarom een dikke acht, thumbs up!

  • Carlo ..
top

Het was onwijs gezellig en personeel erg vriendelijk
Komen snel weer een keer terug! Bedankt

  • sharmayne.
Super leuk

Wat een leuke locatie, en erg mooi gebouwd tot een paintball locatie, wij werden erg goed en snel geholpen en goed overal begeleid. Bedankt boederij!

  • mireille.
Leuke speelvelden

Erg leuke speelvelden, het personeel is ook super vrolijk en enthousiast. Na afloop ook een heerlijke burger gegeten. Zeker een aanrader.

  • Erik ..
Geweldig

Het paintballen was erg leuk, hoewel raak geschoten worden niet altijd even tof was.
De verzorging en het supervriendelijke personeel die stuk voor stuk vrolijk, toegankelijk en aardig zijn maakten het een hele leuke avond voor ons.

Wij komen terug!

  • Lies L.
Leuk uitje!

Over het algemeen een erg leuk uitje! De locatie is top, de speelvelden mooi - al heeft soms het ene team wel wat voordeel op het andere door de goede obstakels. De uitleg is goed en het spel zelf vond ik erg leuk maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het enige nadeel is dat er veel extra kosten bij komen. Ik heb zelf via vakantieveilingen voor 25 euro een ticket voor 8 personen gekocht, maar er moeten altijd nog wel extra kogels e.d. gekocht worden. Verder vond ik zelf de eerste twee rondes wat langdradig, al laat het je wel wennen aan de wapens en de pijn. Dat had van mij korter gemogen. Al met al wel mooi georganiseerd en een leuke ervaring.

  • Lynet.
leuk en spannend

De accommodatie is top!! Je hebt veel ruimte dus er is van alles mogelijk, Een minpuntje vond ik dat het te druk was te veel mensen Mensen die er werken waren heel enthousiast bedankt!!!

  • Bram ..
Top!!

Het was top! Goed geregeld, vriendelijk en behulpzaam personeel, geweldig spel. Een uitje vol adrenaline en plezier! Bedankt!

  • Gert.
  • Bezoekdatum: 8 februari 2015
Leuk

Erg nat veld, jammer dat we tegen anderen moesten, die zich niet aan de regels hielden. Geen enkele meerwaarde in de bon die we van vakantieveiling. hadden gekocht. Toch een gezellige middag gehad, vriendelijk personeel. Tip: neem schone sokken en schoenen mee.

  • Angelique.
  • Bezoekdatum: 1 februari 2015
niet leuk

Ten eerste was het veld vol met ijswater. natuurlijk hadden wij ook geen perfecte baan verwacht met de sneeuwval maar dit ging toch wel te ver, namelijk van te voren nog gebeld of het veld speelbaar was. het antwoord was ja, maar eigenlijk was het veld niet speelbaar, het was erg gevaarlijk. Verder hadden wij geen leuke tegenpartij, zij speelden het spel niet volgens de regels, en de scheidsrechter deed daar niets aan. 3x aangegeven dat het andere team zich niet aan de regels hield, ballen schieten van 2 meter afstand was niet de bedoeling maar toch gebeurde het. De maskers waren ook erg vervelend. De glazen erg beschadigd en ze besloegen continu. Verder was de bediening met het drinken en eten erg vriendelijk. De uitleg was ook erg duidelijk. Ik weet niet of ik hier nog een keer terug zou komen, ik vond het mijn geld niet waard, vooral niet vanwege de baan en de vervelende tegenpartij, je weet nooit tegen wie je moet spelen. Ik zou als tip meegeven dat er meerdere scheidsrechters bij een spel komen te staan. Een scheidsrechter kan geen 40 mensen tegelijk in de gaten houden.

  • Jamy G.
  • Bezoekdatum: 31 december 2014
slechte organisatie

Uit het hele land voor een verrassingsfeestje mensen om half 3 bij de boerderij later verzamelen. 3 uur zouden we starten maar pas om 4 uur konden we beginnen met de uitleg. Tussentijds geen uitleg waarom we moesten wachten, ook na herhaaldelijk vragen. Het personeel leek ongeïnteresseerd op 1 meisje na die alles leek te regelen en geen overzicht had. Ik heb 2,5 uur paintballen gekocht en toch wilde ze ons laten stoppen om half 6. Na overleg mochten we wat langer. Onze groep zou een eigen veld krijgen en tegen elkaar spelen, maar onze groep werd gesplitst en er moesten een aantal bij een andere groep aansluiten. De wapens waren slecht en liepen vaak vast, organisatie vanuit de wapenkamer ronduit slecht. Hierdoor veel spelonderbrekingen doordat mensen zonder kogels zaten. De jarige heeft overigens wel een leuke dag gehad. Tip verdeel het personeel beter, geef personeel ook duidelijke instructies hoe zij moeten werken en niet iedereen zijn eigen ding gaat doen!!! Pluim voor het blonde meisje die als een gek alles heeft proberen te organiseren.

  • lori.
  • Bezoekdatum: 21 december 2014
stinkt

via vakantieveiling ticket gekocht, bleek geen enkele waarden te hebben. Waarom dan zo'n waarde cheque???Ticket was voor 8 personen met 6 man gespeeld.
enorm vervelende lucht in de boerderij

  • J.
  • Bezoekdatum: 4 december 2014
verschrikkelijk

We waren met 5 meiden die graag eens de paintbal ervaring wilde. Wij gingen er van uit dat we tegen elkaar mochten spelen (naif?) maar moesten tegen 9 grote lompe mannen. We hebben 5 minuten in het veld gestaan en zijn toen maar weer gegaan. Erg jammer van het lange wachten en ons idee over paintballen.

  • Kee.
  • Bezoekdatum: 3 december 2014
Hele leuke avond gehad

Met 6 vrienden heel veel lol gehad tijdens het paintballen, was een mooi complex, aardige medewerkers en duidelijke uitleg. Ik wil nog wel 1 tip meegeven: Vertel de klanten bij de eerste ronde dat ze het beste een hoofdband kunnen maken van papier wat daar hangt. Hierdoor beslaan de maskers niet en zit je niet gefrustreerd in de ronte te schieten omdat je niks ziet.

  • Willem M.
  • Bezoekdatum: 25 november 2014
Organisatie

Dag Rik,

Wat jammer om te horen dat je het zo ervaren hebt, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wellicht was het wat rommelig omdat we pas net een paar weken open waren. Ik zou je graag nog een x verwelkomen om je het uitje te laten doen zoals het bedoeld is! Uiteraard op onze kosten. Mocht je interesse hebben hoor ik het graag per email.

-Paintball Boerderij

  • Martijn.
  • Bezoekdatum: 12 december 2013
Erg matig

Kom hier niet nog eens. Er zijn twee velden die niet bijzonder zijn, te gemaakt.
Er waren te veel groepen dus leiding was het kwijt en velden veel te vol.
Onze groep was ruim op tijd , maar doordat andere groepen te laat waren, liet de organisatie ons veel te laat beginnen.

De velden waren gewoon echt slecht, daarbij hebben wij er maar in een mogen spelen...

  • Rik v. h.
  • Bezoekdatum: 6 juli 2013

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede