Koop nu tickets
10% korting + gratis snackpakket

Trotseer outdoor escaperoom Legenda Basilicae

Logo van Legenda Basilicae | De outdoor escape game

Outdoor escape game Legenda Basilicae is een escaperoom in de buitenlucht. Je start op een mysterieuze T-splitsing in Hoeven en volgt aanwijzingen om de raadselachtige legende te ontrafelen. Deze escape game speel je al vanaf twee personen!

In het vredige Hoeven schuilt een diep geheim. Een bloedstollende legende, die wacht om ontrafelt te worden... Lukt het jullie? Outdoor escape game Legenda Basilicae is een zinderend spel voor groepen vanaf twee tot en met acht personen. Leuk als spannend groepsuitje!

De Legende van de Basiliek

Er gaan roddels rond dat er een vrouwelijke stem klinkt in de Basiliek in Hoeven. En bij het beeld van de Heilige Agatha zijn vreemde spullen gevonden. Wat nu? Gelukkig zijn er ook aanwijzingen, die naar een verklaring leiden. Los jij het raadsel op?

Hints en puzzels

Bereid je voor op aardig wat uitdaging: een legende ontrafelen mag natuurlijk niet te makkelijk zijn! Sommige groepen redden het wel om binnen één uur het mysterie op te lossen, andere niet. Het wordt aangeraden om altijd minstens één volwassene in de groep te hebben. Dat maakt de kans op alle hints vinden en puzzels oplossen groter.