Koop nu tickets
Boek nu met 20% korting!

Elektrisch toeren door Nederland met E-Chopper Tours

Logo van Spyder Wheelz

Ben je er klaar voor om Nederland te verkennen? Op een E-Chopper van Spyder Wheelz toer je elektrisch door de omgeving. Ontdek de mooiste pareltjes tijdens een route vanaf een locatie naar keuze: er zijn meer dan 100 vertrekpunten door het hele land.

Ontdek de omgeving op een E-Chopper tijdens een E-Chopper Tour van Spyder Wheelz. Bij je startpunt krijg je tips mee voor tijdens je rit. Zo weet je zeker dat je onderweg geen bijzondere bezienswaardigheden, leuke stopadresjes en goede eettenten hoeft te missen. Wil je een hele dag op pad of een paar uurtjes? Het kan allebei.

174 locaties in Nederland

Spyder Wheelz heeft E-Choppers voor je door heel Nederland, op maar liefst 174 locaties. Van Zeeland tot Groningen en alles ertussenin: E-Chopper Tours zijn overal mogelijk. Grote kans dus dat er een verhuurpunt vlakbij je in de buurt zit. Bij je boeking kies je de gewenste locatie.

Lekker groen toeren

Dat je er met Spyder Wheelz alleen elektrisch op uit kunt, is geen toeval. Met de E-Chopper Tours dragen ze bij aan een schonere toekomst, met groen vervoer en schone energie.