Koop nu tickets
Bezoek met korting

Loop tussen levensgrote dino's in Dino Zoo Metelen

Logo van Dino Zoo Metelen

In de bossen van Metelen houden levensgrote dino's zich schuil. Ga op bezoek in Dino Zoo Metelen en spot ze allemaal! En vergeet ook de echte dieren niet, want in dit park wonen ook schattige alpaca's, boomeekhoorns, poolvosjes en kangoeroes.

Rawrr! De dinosaurussen in Dino Zoo Metelen zijn niet alleen levensgroot, ze bewegen en brullen ook nog. De kleine dinofans kijken hun ogen uit in dit leuke dinopark, net over de grens in Duitsland. Volg de route langs de verschillende soorten dino's en spot ze allemaal. De indrukwekkende T. rex is natuurlijk niet te missen! Bij de dino's staan informatiebordjes, zodat bezoekers ook nog wat opsteken over deze indrukwekkende dieren.

Rennen en spelen

Tussendoor is er in Dino Zoo alle ruimte om te rennen en te spelen. Ga je mee van de dinoglijbaan of durf je de bek van een T. rex in te stappen? Kleine archeologen gaan aan de slag op de opgraafplaats en proberen dinobotten bloot te leggen.

Levende dieren

De dinosauriƫrs delen hun rijk in de Dino Zoo met levende dieren. Bewonder de wollige alpaca's en ga langs bij de poolvosjes en de boomeekhoorns. En dan zijn er ook nog pony's, geitjes en kangoeroe's!