Koop nu tickets
Boek nu je dagje zomerkamp!

Beleef een onvergetelijke zomerdag bij Zomerkamp Amsterdam

Logo van Zomerkamp Amsterdam

Boogschieten, samen muziekmaken en actief bezig zijn in de buitenlucht. Zomerkamp Amsterdam heeft alles wat je van een classic summercamp experience verwacht! Deze zomer hebben ze leuke kampdagen vol activiteiten voor kids van 8 tot en met 13 jaar.

Wat is er te doen in deze zomervakantie? Bij Zomerkamp Amsterdam heel veel! Kinderen van 8 tot en met 13 jaar kunnen de hele zomervakantie lang genieten van kampdagen in het UPventure Camp van UP Events. Alle kampdagen zijn zonder overnachting. Zomerkamp Amsterdam heeft op een kampdag van 09:00 uur tot 17:00 uur allerlei leuke en sportieve activiteiten voor kampgangers in petto.

Wat ga je doen op kamp?

Zomerkamp Amsterdam zit vol kamp-klassiekers. Leer boogschieten, survivallen, muziekmaken, doe mee met creatieve workshops en breng je dag lekker veel buiten door. De kinderen dagen elkaar uit voor een potje bubbelvoetbal of lasergamen en doen allerlei leuke en leerzame activiteiten. Ze leren nieuwe dingen, spelen samen met anderen en genieten van de frisse lucht. Het zomerkamp ligt op een lekker groen terrein in Amsterdam-West en er is zelfs een strandje voor spellen in het zand.