€ 2,- korting op tickets!

DierenPark Amersfoort: voor grote en kleine kinderen

Logo van DierenPark Amersfoort

Krijg je nooit genoeg van dieren? Kom dan naar DierenPark Amersfoort, waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt. In deze dierentuin middenin het bos ontmoet je heel veel dieren van heel dichtbij!

In DierenPark Amersfoort klim je met de Klim Alles-route over, onder, achter, boven en tussen de dieren. Klauter boven de beren, ontmoet al glijdend de hyena's en duik op tussen de leeuwen. Door het glas bewonder je de dieren in dit park van heel dichtbij en vanuit de kinderwagen kijken kleintjes gezellig mee.

Loop tussen de maki's op het apeneiland en ontmoet de grote vogels die je in Snavelrijk om de oren vliegen. Ben je een echte waaghals? Kom dan op woensdagmiddag of in het weekend en laat een levensechte vogelspin over je hand kruipen tijdens Koele Knuffels.

In het Woud ontdek je de natuur van ons eigen land, waar je oog in oog staat met een wolf. Neem ook een kijkje bij de olifanten in het Rijk der Reuzen, waar maar liefst vier generaties bij elkaar wonen! Zie jij de kleine Yunha en Thabo?

Tip: Tijdens de schoolvakanties valt er nog meer te ontdekken. Ga mee op expeditie of neem een kijkje achter de schermen. Er staan diverse leuke activiteiten op de agenda in de vakanties, die stiekem ook erg leuk zijn voor ouders!