Koop nu tickets
Wicked Weekday Deal voor € 9,50

Ongestoord racen en gamen bij Race & Game Centre

Logo van RACE & GAME CENTRE EDE

Vlam over internationale Formule 1-circuits, speel een potje FIFA21 of ga terug in tijd met een retro spel. Bij Race & Game Centre Ede zijn racemonsters en gamefans op de goede plek. Een kinderfeestje vieren kan hier ook!

Stap in een racesimulator, klem je handen om het stuur en je bent klaar voor een bloedstollende race over een Formule 1-circuit. Wie zet de snelste tijd neer op Zandvoort, Monza of Spa-Francorchamps? Er staan acht racesimulators klaar voor de uitdaging bij Race & Game Centre in het centrum van Ede. Racemonsters halen hier hun hart op, helemaal in de 6dof Motion Race Simulator, waarin een race wel heel echt is. In de gamecorners speel je een potje FIFA21, terwijl je in chille bioscoopstoelen zit.

Gamen op je kinderfeestje

Welk kind houdt er niet van gamen? Bijna alle kids maak je blij met een paar uur ongestoord gamen. Ideaal voor een kinderfeestje, want je hebt er geen kind aan! Kies voor een uurtje gamen met wat lekkers en je krijgt er onbeperkt drankjes bij. Is een uurtje te kort? Ga dan voor één van de andere arrangementen en gooi er nog wat virtual reality bij. Daar zijn de feestgangers vast van onder de indruk.

Virtual reality experience

En het blijft niet bij gamen bij Race & Game Centre Ede. Je kunt hier ook een virtual reality experience boeken. Voor je het weet vlieg je door de lucht in de flight simulator of speel fruit ninja in vr.