Koop nu tickets
Gratis consumptie bij je tickets!

Belevingspark CactusOase

Logo van CactusOase

Wandel in Belevingspark CactusOase langs duizenden verschillende soorten cactussen en andere bijzondere planten. De kokerboom, vishaakcactus, het gouden tonnetje: ontdek het allemaal in de overdekte woestijn van CactusOase.

Duik in de geschiedenis van de indianen bij de Indian Art Gallery, met een uitgebreide expositie van Jeroen Vogtschmidt. Loop langs bijzondere papegaaien en kleurrijke parkieten in de vogeltuin, bekijk pony's en konijnen en ontdek het historisch boerenleven! Bezoek een westernstadje vol cowboys en indianen, bekijk het modelspoor met Thomastrein en speel in de kindertuin. Maak een reis door de Amerikaanse muziekgeschiedenis vanaf 1900 tot nu. Bij Belevingspark CactusOase is van alles te doen en te zien voor jong en oud, of het nou goed weer of slecht weer is.

Wist je dat aloë vera speciale krachten heeft? Anny Cactus vertelt je er met alle liefde mooie verhalen over. In het park vind je ook haar winkeltje 'Anny Cactus Passie voor Leven'. Koop hier onder andere aloë vera-producten en sieraden, als aandenken aan je bezoek!

Kom spontaan langs voor een dagje uit, of boek een arrangement. Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.