10% korting op je tickets

De Pannenkoekenboot Amsterdam: onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ

Logo van Pannenkoekenboot Amsterdam

Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over het IJ. Tijdens het eten kom je langs moderne trekpleisters in Amsterdam. Een heerlijk ontspannen uitje voor iedereen!

Let op: de Familie en Pancake Cruise is maar voor bepaalde dagen te reserveren. Het vaarschema vind je hier.

Hoeveel pannenkoeken kun jij op? De pannenkoekenbakkers bakken ze heerlijk goudbruin, naturel, met spek of appel. Ideaal om met het gezin uit eten te gaan. Kinderen mogen hun eigen pannenkoek samenstellen en versieren met kaas, ham, fruit, jam en eitjes. Er is een ballenbak in het scheepsruim en allerlei kleurplaten voor de kinderen, zodat ouders eventjes kunnen ontspannen tijdens het natafelen.

Ga voor een boottocht van 75 minuten of een Familie Cruise van ruim twee uren. Of vier je kinderfeestje op de Pannenkoekenboot. Lekker eten en spelen en een exclusief kijkje nemen bij de kapitein in de stuurhut! De jarige krijgt ook een cadeautje en een muzikale verrassing.

Op de Pancake Cruise smul je van het pannenkoekenbuffet terwijl de zon langzaam het water in lijkt te zakken. Het buffet heeft allerlei lekkere bijgerechten zoals shoarma, stoofpeertjes, warme groenten en gehaktballetjes. Als toetje heb je een uitgebreid ijsbuffet. Als het mooi weer is, pik je een terrasje op het buitendek en zwaaien jullie samen naar de voorbijvarende cruiseschepen en ferry's.