10% korting op al je tickets

Pannenkoekenboot Rotterdam

Logo van Pannenkoekenboot Rotterdam

Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Maas. Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.

Let op: de Familie en Pancake Cruise is maar voor bepaalde dagen te reserveren. Het vaarschema vind je hier.

Een ontspannen uitje voor de hele familie, of juist heerlijk romantisch met z'n tweeën op de Pancake Cruise.

Hoeveel pannenkoeken kun jij op? De pannenkoekenbakkers bakken ze heerlijk goudbruin, naturel, met spek of appel. Ideaal om met het gezin uit eten te gaan. Kinderen mogen hun eigen pannenkoek samenstellen en versieren met kaas, ham, fruit, jam en chocolaatjes. Er is een ballenbak in het scheepsruim voor de kinderen, zodat ouders eventjes kunnen ontspannen tijdens het natafelen.

Kies voor een boottocht van 75 minuten of een Familie Cruise van ruim twee uren. Allebei inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. Kinderen kunnen ook hun verjaardag op de Pannenkoekenboot vieren. Met pannenkoeken, ijs, ranja en een cadeautje! De jarige mag zelfs in de stuurhut van de kapitein kijken! Ook leuk: combineer je boottocht met een bezoekje aan de Euromast.

Op de Pancake Cruise smul je van het pannenkoekenbuffet terwijl de zon langzaam het water in lijkt te zakken. Het buffet heeft allerlei lekkere bijgerechten zoals shoarma, stoofpeertjes, warme groenten en gehaktballetjes. Als toetje heb je een uitgebreid ijsbuffet. Als het mooi weer is, pik je een terrasje op het buitendek.