10% korting op alle tickets!

Pannenkoekenboot Nijmegen

Logo van Pannenkoekenboot Nijmegen

Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Waal. Nijmegen met al haar mooie bruggen trekt aan je voorbij terwijl je geniet van het uitzicht.

Let op: de Familie en Pancake Cruise is maar voor bepaalde dagen te reserveren. Het vaarschema vind je hier.

De pannenkoekenbakkers bakken ze heerlijk goudbruin, naturel, met spek of appel. Hoeveel van deze pannenkoeken kun jij op? Geniet van de lekkerste pannenkoeken, terwijl je een tocht maakt over de Waal. Zie Nijmegen met haar mooie bruggen aan je voorbij trekken en geniet van het uitzicht over natuurgebied de Ooijpolder.

Schuif gezellig met de kinderen aan bij het pannenkoekenbuffet, waar ze met kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes hun eigen pannenkoek versieren. En terwijl de ouders ontspannen natafelen, duiken de kinderen het scheepsruim in. Dat is hun domein: de ballenbak! Een avondje samen met je lief genieten van een romantische avond op het water? Iedere tweede zaterdagavond van de maand vertrekt de Pancake Cruise. Geniet tijdens de cruise van twee uur varen, extra toppings en een uitgebreid ijsbuffet.