Beoordelingen voor GeoFort Herwijnen

(163 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Heel veel te doen

Hele leuke dag gehad op het Geofort, ontzettend veel te doen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 april 2024
Waardeloos

Tijdverspilling... helft dicht, geen begeleiding, echte drama... Kids waren niet tevreden... ze hebben meer verwacht.

  • Peter
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 maart 2024
Geofort is een leuk uitje

Geofort is echt een heel leuk interactief uitje voor zowel mijn 7 jarige als 14 jarige kinderen

  • Claudia d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 februari 2024
Een leuke, leerzame dag

Je kan er veel leren over de aarde en over duurzaamheid. Dat allemaal verpakt in leuke activiteiten. En de kinderen kunnen er ook nog leuk spelen. Een hele geslaagde dag.

  • Andre
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2023
Interessant maar met gebreken

Leuke dag gehad en veel interessante feiten geleerd en gezien. Jammer dat alles vanuit evolutiegedachte bekeken wordt. Diverse games werkten helaas niet en de app die aanbevolen wordt werkt niet op de nieuwste Android en iPhone..

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 23 september 2023
Geweldig dagje uit voor jong en oud

Ontzettend leuk, interessant en leerzaam park. Veel gezellige plekjes om even te lunchen, je mag je eigen broodjes en drank meenemen. Echter heeft het gezellige restaurant ook veel lekkers!

  • Carine v. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2023
Kleinkinderen (6-8) samen met Opa op pad ūüĎć

Erg leuke dag gehad. Geen probleem om 5of 6 uur door te komen . Rondje roeien was ook leuk ! ( half uurtje is overigens wel voldoende en daarom mag de prijs daarvoor dan wel gehalveerd worden , want 15 euro is echt wel veel !!). .

  • Hein V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2023
Leuk en leerzaam

Erg leuk en interactief. Hier leren ze op een speelse manier over de planeet aarde en bijvoorbeeld wat er allemaal in je mobiel zit op een blofe voetenpad. Een doolhof waar je via geurherkenning uit komt, geweldig!
Heel netjes en overzichtelijk binnen en buiten.
Ook goed te doen als het warm is want in de bunkers is het heerlijk koel.
Het restaurant met terras is ook echt top, lekker eten en vriendelijke bediening.
Echt een aanrader als je met kids tussen de 6 en 12 een iets anders wil doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2023
Ups en downs

Leuk: laagdrempelig, veel buiten, toegepast, interactief.
Minder: veel gesloten of defect, spullen/papieren niet aangevuld waardoor dit niet uitvoerbaar is. Meer verwacht van de Minecraft toepassingen. Wellicht dat de workshops meer diepgang bieden; deze hebben we niet gedaan vanwege de leeftijd van de jongste.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2023
rommelig en interessant

Lastig om de plattegrond te volgen. Ik vraag me af of die klopt maar dat zal wel.
Ik vind sommige zaken duidelijk en interessant voor kinderen maar een aantal ook niet.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2023
Zware tegenvaller

Het weer zat ook niet mee waardoor we niet buiten komen spelen, maar veel actieve dingen in t museum zelf deden t niet. We vonden t vrij saai. Workshop VR Minecraft was heel leuk!

  • Conny V. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 juli 2023
Saai

Ik was met 3 jongens in leeftijd van 9 tot 12 jaar. Jongens die van bewegen houden. Voor hun was het echt te saai, te weinig te doen. De speeltuin vonden ze heel leuk. Minecraft was een succes. Ik zal niet zomaar aanbevelen. We hadden op oets meer onder de geond gehoopt.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2023
Leuk familie uitje

Leuk, afwisselend uitje voor de hele familie. Niet alle ‚Äėkamers‚Äô waren open.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 31 juli 2023
Geslaagd #geofort

Veel te doen zowel binnen als buiten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 juli 2023
Heel gaaf, rustig, avontuurlijk en leerzaam

Heel gaaf

  • Gijs
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 12 juni 2023
Leuk voor kinderen vanaf 08 jaar

Klein maar wel gezellig. Met kleinzoon 10 jaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 10 juni 2023
Vertellen niet het hele verhaal.

Leuke plek en interessant maar vertellen niet het hele en eerlijke verhaal. Kweekvlees heel leuk maar vraagt ook energie. Melk uit gras, wat kost dat aan energie? Wat heeft dat gemanipuleer voor gevolgen voor later?? Maar zoals gezegd wel een leuke plek voor kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 juni 2023
Leuk leerzaam dagje

Hele dag vermaak

  • Hamza A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 28 mei 2023
Leerzaam dagje uit

Toch jammer dat er zoveel via schermen werd uitgegd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 mei 2023
Leuk dagje weg!

De kleinkinderen hebben genoten en wij ook. Leuk en leerzaam!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 9 mei 2023
Leuk voor een dagje weg!

We hebben ons allemaal vermaakt en van bepaalde onderdelen erg genoten, maar sommige onderdelen kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 april 2023
Veel te zien en te beleven. Vooral voo kleinzoon v

Goed

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 april 2023
Leerzaam en creatief

De binnenactiviteiten over het klimaat en de aarde zijn geschikter voor wat oudere kinderen.
De buitenactiviteiten sluiten bij beide aan. De worskshops Minecraft werden erg gewaardeerd door onze 7 jarige en 11 jarige. Hier waren ook kinderen ouder dan 12 jaar te vinden.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 24 februari 2023
Leuk dagje uit met de kinderen

Educatief en actief.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 4 februari 2023
Goed, buiten wel wat onderhoud doen.

Oke

  • Theo v. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 januari 2023
Niks te beleven, zonde van het geld

Het enige boeiende was de gratis speeltuin aan de buitenzijde. Verder was er echt niks te beleven en had het thema duurzaamheid niks te maken met het fort. Het was gaaf geweest als, net als bij andere forten, het draaide om het fort en de geschiedenis.
We stonden na een uur weer bij de auto.
Kies beter voor Fort Pannerden. Echt veel meer de moeite waard.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 november 2022
Leuk voor de kids

Gezellige ochtend gehad

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 5 november 2022
park is fantastisch leuk, restaurant service niet

Je kunt er heerlijk rondzwerven en er is van alles te doen. Echt een leuke plek om naar toe te gaan.
Echter , het restaurant ging echt mis. 6 mensen hebben lang moeten wachten op hun pannekoek. Mijn eigen pannekoek, aangepast vanwege koemelk allergie was echt niet te eten. 3 dunne plakjes appel, 2 stukjes spek en het beslag was een dikke spons. Ik heb hem laten staan. Teleurstellend

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2022
Wel leuk.

De leeftijd is zeker vanaf 8 jaar, voor jongere is er de speeltuin. ( niet ongevaarlijk )

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2022
Wel leuk.

De leeftijd is zeker vanaf 8 jaar, voor jongere is er de speeltuin. ( niet ongevaarlijk )

  • Jan v. O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2022
Toppie

Onze 3 kleinkinderen(5,7,9) hebben zich prima vermaakt.
Leerzaam voor alle 3

  • Teuny v. O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2022
Super leuk

Voor k8nderen van af 6 genoeg te doen,
Ze willen nog eens terug ,dus dat zegt genoeg

  • Marian V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 augustus 2022
Mwha

Speeltuin is leuk, maar die is gratis te bezoeken. Het museum ansich was niet wat wij ervan verwacht hadden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 juli 2022
Fijne middag gehad!

Leuk, interactief, informatief, prima combi binnen en buiten, we hebben een leuke middag met de kids gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 juni 2022
Slecht georganiseerd

Wij hebben het Geofort bezocht tijdens Hemelvaartsdag.
Het parkeerterrein bleek vol waardoor we elders moesten parkeren.
De kamers van het Geofort waren dusdanig druk/vol dat we veel activiteiten niet binnen doen. Duurde te lang of was te onrustig.
Konden geen eten bestellen in het restaurant omdat de keuken de drukte niet aan kon.
Uiteindelijk weg gegaan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 mei 2022
Geofort herwijnen voorlopig afgeraden

Het was één groot fiasco.
Het was niet zo heel druk,maar toch moesten ze het terras en de keuken dich doen want ze konden het niet aan. Bestellingen (drinken en eten) werden opgenomen maar het bleef maar duren en uiteindelijk ging alles dicht en hadden we nog niets.

  • Christian B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 mei 2022
Leerzame buitenactiviteit

Erg leuk, leerzaam en in de natuur

  • Lotte D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 maart 2022
Leerzaam

Het is leuk voor kinderen maar ze moeten wel begeleiding hebben om te weten wat er te doen is .verder leuk dat het binnen en buiten is en het leerzaam kan zijn.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 april 2022
Oubollig

Niet alles werkte. (Bv ouderwetse spelen) Sommige onderdelen waren vies.

  • Toos D. v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 27 april 2022
Leuke ontdekkingstocht

Ik/wij vonden het een leuke dag, de kinderen maar ook als volwassene was het zeer de moeite waard

  • Eeuwe D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 augustus 2020
Een leuk en zeer interessant uitje

Een leuk uitstapje waarbij rekening is gehouden met activiteiten voor alle leeftijden.

  • Eline B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 augustus 2020
Leuk en leerzaam

Leuk en leerzaam. Vond alleen de marshmallows duur. 1 euro voor zo'n ding, belachelijk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2020
Aanrader

Heel leuk! Ze zijn de hele tijd bezig, vervelen zich niet en heel leerzaam.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2020
Leuk voor jong en oud

Leuke dag gehad bij Geofort, samen met twee kinderen van 5 en een van 2 jaar. Ruim opgezet, mooie leerzame omgeving. Kinderen zijn wel te jong om bewust te zijn van sommige onderdelen die betrekking hebben op de aarde. De activiteiten die er te doen zijn waren voor zowel jong als oud. Veel ruimte om te spelen en ontdekken. Voor volwassenen ook interessant. Kinderen hebben zich goed vermaakt.

  • Kristy D. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2020
Leuk en afwisselend uitje!

Verschillende dingen te doen. Met name leuk voor kids vanaf 8/9 jaar.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2020
Super leuk en leerzaam

Prima voor een middag lekker ontdekken en leren. Doolhof en kampvuur en het uitzicht waren super. De aarde verkennen was ook super leerzaam maar ging wel wat snel qua informatie.

  • Maris
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 juli 2020
Leuk maar wel voor 6+

Er is van alles te doen, met name voor de wat oudere kinderen vanaf groep 3/4 erg leuk.
Voor de kleinere is er binnen magisch zand, kun je een toren bouwen en kijken of die bestand is tegen een aardbeving en buiten is er een speeltuin.

  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2020
leuke middag met tieners

Samen met onze meiden van 11 en 14 hebben we een leuke middag gehad. Interactief en leerzaam, twee dingen waar onze dochters van genieten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2020
Leuk uitje

Erg leuk uitje voor de kinderen, leerzaam en er zijn dingen te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 juli 2020
Leuk!

Ik had er niet veel van verwacht en het is me alles meegevallen. Qua tijdsloten wel goed rekening gehouden met binnenkomen. Qua bootjes goed geregeld. Jammer dat onze roeispaan los was en dat gewoon van onze tijd afging. We mochten wel een kwartier langer varen maar we vaarden uiteindelijk pas 20 min zeker later aan. Wel super dat de reparatieservice supersnel de roeispaan weer heet weten te repareren. Anders konden we helemaal niet meer gaan en dat zou wel een teleurstelling zijn voor de kinderen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2020
Leuk, actief, gezellig

Leuke opzet
Aardig vriendelijk personeel
Wel een minpunt : dat de horeca binnen bij het haardvuur veel te vroeg dicht gaat. Ik geloof één uur voor sluitingstijd.

  • babs h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 juli 2020
Dagje Geo

Leuk museum voor de kinderen. Minecraft is een grote hit!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 juli 2020
Gevarieerd, leuk en leerzaam

Gevarieerd, leuk en leerzaam

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 2 juli 2020
Lekker buiten bezig

Mooie plek. Veel buiten bezig zijn. Leerzaam. Tot en met 12 jaar zeker geschikt.

  • C d. W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2020
Leuke plek en leuke interactieve onderwerpen.

Leuk voor een dagje weg met kids zeker in de zomertijd wanneer ze heerlijk buiten kunnen spelen.

  • Ron M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 27 februari 2020
Dagje uit

Eigentijds educatief

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 februari 2020
Aandachtspunten

Veel drukte op sommige punten.
Slechte service dat je geen kortingskaartjes kuny kopen via Geofort op de dag zelf. We kwamen met 12 personen. Ik heb hierover met een medewerkster gebeld. Gelukkig was er iemand uit de groep die advies gaf en via Dagjeweg konden wij direkt!!! Kaarten met korting regelen

  • ine m.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 25 februari 2020
Interessant en leerzaam voor alle leeftijden

Leuk en leerzaam

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Ik ging alleen
  • Bezoekdatum: 25 februari 2020
Kinderen vonden het wel leuk

Staat dat het vanaf 4 jaar is maar ik vind het eerder vanaf 7/8 jaar. Minecraft is wel leuk dat daar iets mee gedaan is. Zie je weinig tot niet bij andere dagjes weg.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 23 oktober 2019
Prima

Voor mooi weer een prima uitstapje, want veelal buiten. Uitleg bij het begin kan iets beter, zodat je echt alles kunt zien en doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2019
erg leuk

genoeg te beleven, zou wellicht nog iets duidelijker aangegeven kunnen worden

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 juli 2019
Geofort bezocht met 10,12 en 6 jarige

Leuke activiteiten voor grote kids.Mijn dochter die 6 is,kon zich prima vermaken in de speeltuin

  • Anne K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2019
high tech

Leuk opgezet. Ruim. Volop mogelijkheden om te picknicken. Voor de leeftijd vanaf 10 heel leuk. ook speurtocht en doolhof leuk opgezet

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2019
Heel erg leerzaam

Top museum

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2019
Leerzaam en leuk uitje

Leuke omgeving waar je veel kan leren. Gedeelte binnen is wel voor wat oudere kinderen zoals het verhaal over big data, beroepskeuze etc. Buiten is het ook voor jongere kinderen leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 31 juli 2019
Leuk en leerzaam

Mooi complex

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 juli 2019
heel leerzaam voor jong en "oud"!

kleinzoons van 7 en bijna 10 vonden het top!
Ook de ouders vonden het leerzaam!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 30 juni 2019
Had meer uitleg verwacht voor de kinderen@

Niet echt spannend!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2019
Een diepere blik op de wereld

Super om vanuit diverse aspecten naar de aarde te kunnen kijken en te beleven. Prikkelt tot nadenken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 april 2019
Heel leuk en leerzaam

Heel leuk en leerzaam! Ook

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 april 2019
Interessant

Het was interessant en leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2019
Leerzaam interactief uitdagend

Met zoon schoondochter kleinzoon en mijn vrouw naar het Geofort gegaan. Alles ziet er heel mooi uit .Het fort is indrukwekkend en de leeropstellingen zijn uitdagend. Het leukste was de zandbak waarin je vulkanen kunt bouwen waar de lava "echt" uitstroomt

  • Herbert V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 4 november 2018
Spannend, Interactief en leerzaam

GeoFort Herwijnen is een leuke plek om je s√°men met je kids of kleinkinds uit te leven.
Kom alles te weten over coördinaten en aanverwante zaken. Kortom: een leuk (mid)dagje uit.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2018
Leuk en zeer leerzaam

Veel interessante items om te ervaren en tevens leerzaam. Hoewel niet alles open was nog genoeg te doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018
Beleving

We hebben een.leuke ochtend beleefd met veel uitdagende opdrachten en een leuke speeltuin

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018
Geo Fort

Het is allemaal prachtig maar minder voor kinderen boven 15 jaar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2018
Leerzaam voor de kids

Leuk en leerzaam
Mijn kleinzoon is een grote mincraft fan maar dat stukje viel hem een beetje tegen hij had er meer van verwacht

  • Yolanda M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 26 oktober 2018
minder dan verwacht

Veel atracties gesloten!
Jammer!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 oktober 2018
leuk,interessant,aantal dingen waren gesloten,jamm

prima!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018
Binnen leerzaam vanaf groep 5 basisonderwijs

Buiten genoeg activiteiten voor het hele gezin.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 oktober 2018
afwisselend en leerzaam, voor ieder wat te doen

We waren met 2 jongens (5 en 8jr) en ze hebben zich prima vermaakt. Het was zeer afwisselend. Dan kon je weer iets achter een beeldscherm doen en even later renden we door een doolhof.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 oktober 2018
Top! Kids hebben genoten

Interactief museum. Er zijn veel verschillende dingen om te doen. Bij elk onderdeel kunnen de kinderen op een actieve manier kennis opdoen. Spelenderwijs leren voor jong en oud. Een aanrader!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 22 oktober 2018
Prachtig daar zeker voor kinderen

Zeker erg mooi heel goed restaurant in een woord prachtig daar

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 25 oktober 2018
Heel gevarieerd en leerzaam

De locatie was heel mooi, leuke en leerzame activiteiten. De workshop 3D printen was erg leuk.
Mooi terras en coole speeltuin.

  • Patricia v. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018
Prima dagje uit voor kinderen

Prima uitje voor jonge kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018
Leerzaam en leuk!

Leerzame omgeving met interactieve spellen die kinderen aan spreken, echt een aanrader.

  • Esther
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2018
Veelzijdig en leerzaam

Een leuk betaalbaar dagje uit.

  • Corrie K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018
Leuk museum

Leuk museum , waarbij kinderen actief bezig kunnen zijn. Wel voor kinderen vanaf ong. 7 jaar.
Leuke speeltuin en ook veel buitenactiviteiten.

  • wim
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 19 oktober 2018
Inspirerend, lerend, interessant voor jong en oud

Een ontzettend leerzame attractie, die wetenswaardigheden op ludieke wijze presenteert.
Een superdag.
Ons gezelschap bestond uit opa, oma en 2 kleinzonen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 oktober 2018
Geweldig!

De kinderen hebben genoten...en ik ook! Aanrader voor het nieuwsgierige kind.

  • Ingeborg‚Äč M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2018
Geweldig

Zeer leuke organisatie met ontdekkingen voor jong en oud

  • Elza K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018
Museum waar de kinderen actief bezig kunnen zijn.

Het museum is heel geschikt voor verschillende leeftijden.
De fotospeurtocht leidde naar alle locaties in het binnen- en buitengbied. Gezellig terras en vriendelijke bediening.
De kinderen vermaken zich intussen met klimmen en klauteren. Zeker een aanrader om te bezoeken.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 1 september 2018
Leuke leerzaam uitje

Gezellige en leuke leerzame dag.
Van alles en voor iedereen wat .

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2018
Instructief. Leerzaam. Kindgericht

Leerzaam. Kindgericht. Bij entree een betere uitleg geven. Waar is b.v. De speurtocht opdracht te vinden. Je moest zelf op informatie uit.

  • Leen N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 25 augustus 2018
Actief uitje

Prima museum voor kinderen met leuke activiteiten. Onze kleinzoon raakte niet uitgekeken. De co√∂rdinatenquiz hebben we met zijn drie√ęn opgelost. Helaas waren niet alle materialen aanwezig (meetketting, knikkers)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2018
Zeer interessant en leerzaam

Zeer interessant en leerzaam, vooral voor kinderen van ca. 8 tot 14 jaar

  • J. H. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018
leerzaam/spannend

Jammer, dat er niet iemand was, die de kinderen enthousiast kon maken, want alles gaan lezen, doen ze niet. Als je wat wilde weten, dan moest je weer terug naar de ingang.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018
Avontuurlijk

Een heel leuk uitstapje om met kinderen te doen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018
Veel duidelijke info, leerzaam

Een mooi museum met delen binnen en delen buiten. Veel info over o.a. geografische kaarten en hoe de aarde in elkaar zit. Heel leerzaam, zeker voor de leeftijd rond 10-14 jaar.
Kanttekeningen: 3D cafe is zeer prijzig en de vleermuisspeeltuin is aan onderhoud toe.

  • Martine
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018
Leuke en leerzame dag

Leuk en leerzaam voor kinderen, genoeg te doen voor de hele middag. Super vriendelijk personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018
Leuk en leerzaam

Leuke dag gehad met allerlei interessante en leerzame dingen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018
Leuk en leerzaam

Heel leuk museum. Onze meiden van 4 en 7 hebben het naar hun zin gehad en er weer wat van opgestoken. Zeker heel interessant voor de wat oudere kinderen. Aardig ontvangst bij de kassa.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2018
Leuk en leerzaam dagje uit voor gezinnen.

Leuk en leerzaam dagje uit voor gezinnen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018
leuke ontdekking over de aarde!

leuke interactieve ontdekking over de aarde.

  • Shirly
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 augustus 2018
Tweede keer nog net zo leuk!

Weer leuke dag met kleinzonen van 9 en 11 gehad. Genoeg te zien en te doen. Restaurant bediening mag wel beter. Afrekenen wat onhandig als je niet weet dat je ergens een tafelnummer had mogen zien. Geef alvast de rekening bij bedienen. Dat geeft minder ergernis en hoeft de medewerker ook niet te snauwen tegen mij. Ik kan er niets aan doen als ik het niet direct begrijp. Ben geen 18 meer.
Verder prima dag gehad.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018
Geweldig, super

Leerzaam voor jong en oud, speels, zeer interessant en heel ontspannen. Voor ons verdient het een 10 met griffel!!!!!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018
GeoFortastisch!

Goed en ruim opgezet.
Leerzaam en leuk !

  • Martin v. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018
Leuk, interactief en leerzaam voor jong en oud

Mooi ruim opgezet, zowel binnen als buiten vanalles te ontdekken

  • Johan V. D. k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2018
Leuke interessante bestemming

Leuk opgezet. Veel te doen voor de kinderen. Vulkanen en lift waren favoriet.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2018
Leuke daggoe

Goed / boeiend / interessant /leerzaam speciaal voor 8 / 88 jaar

  • albert N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2018
Aanrader

Verrassende activiteiten. Interactief. Mix van museum en speelplek. Voor groot en klein.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018
Erg leuk voor kinderen!

Dochter heeft erg genoten van het bezoek aan geofort. Erg leuk opgezet, informatief en speels waardoor het een heel interactieve dag was.

  • Annemieke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018
matige ervaring

Er waren veel werkzaamheden, kinderen waren niet echt onder de indruk. Vond er zelf ook niet zo veel aan.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2018
Leerzaam dagje uit

leuke dingen tedoen, maar ook die wat minder waren. Mooi aangelegd in het fort, dus mooie locatie

  • Angelique H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018
iets weten over sterren, aardkorst ect?, doen

Ik was met mijn kleindochter van 8 jaar. Geofort is leuk om te doen. Het heeft een educatief karakter met veel doe dingen. Mijn kleindochter heeft zich kostelijk vermaakt en ik vond het zelf ook leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018
doe-museum

ontzettend leuk doe-museum. Op deze manier houd je de aandacht van de kinderen veel langer vast dan wanneer ze alleen iets kunnen bezichtigen. Het museum, restaurant en toiletten zagen er heel netjes uit. Voor herhaling vatbaar!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018
Aanrader!

Veel leuke activiteiten voor de kinderen, duidelijke informatie, zeer interessant ook voor ouders.

  • Marjolein v. d. P.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018
Leuk museum de kinderen kunnen veel zelf doen

Prettige omgeving voor kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 31 juli 2018
Leuk en leerzaam

Hebben een gezellige leerzame middag gehad

  • Inge
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 30 juli 2018
Een welbestede dag in Geofort

In dit museum vinden kinderen veel wat andere musea niet hebben. Vooral het (interactief) bezig zijn is een voltreffer. Kinderen beleven een prachtige dag, voor volwassenen heeft het museum minder te bieden. Maar goed, als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben begeleidende volwassenen dat ook al gauw.

  • Johan D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 juli 2018
TOP Locatie

Super locatie, zowel voor zakelijk gebruik, als een dagje weg met het gezin! het is overzichtelijk, veel leuke activiteiten, voor ieder wat wils! Wij zijn zo enthousiast geraakt dat we uiteindelijk ook ons huwelijk hier hebben gevierd!

  • Goes
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 juni 2016
interessant en leerzaam

leuke ontspannen dag waar je je binnen en buiten kunt vermaken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 24 juli 2018
Kinderen hebben genoten, zeer educatief.

Zeer leuk en educatief

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 22 juli 2018
erg leuk voor basisschool-leeftijd!

Erg leuk. Mag wel iets meer uitleg bij activiteiten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 juli 2018
Onderhoudend

Leuke activiteiten. Omdat het niet druk was konden we alle activiteiten op ons gemak bekijken en doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 16 juli 2018
Actief in Geofort Herwijnen

Een dagje uit waar actief bezig zijn de hoofdmoot uitmaakt.
Voor actieve kinderen zeer geschikt.

  • W. J. v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 11 juli 2018
Als het mooi weer is het prima

Was leuk om een keer naar toe te gaan kinderen hebben genoten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 mei 2018
Topattractie

Zeker voor gezinnen met kinderen in leeftijd van 6 tot 12 jaar

  • Willy G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 mei 2018
joop schraven

goed en leerzaam voor jong en oud.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 7 mei 2018
Leerzaam dagje uit.

Leuk voor kinderen vanaf 7 jaar. Veel activiteiten.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018
Leerzaam, uitdagend en afwisselend.

Zeer goed.
Opmerking: Er is geen route en als je de nummering volgt loop je van hot naar her.

  • A.B. v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2018
Leuk en leerzaam uitje!

De kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Leuke speeltuin! De quiz was wel moeilijk. En jammer dat er nogal wat attributen weg waren bij de quiz.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 2 mei 2018
Boeiend

Mooi opgezet,leerzaam en boeiend.
Zeer vriendelijk personeel,zowel in het museum als in hetrestaurant.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 mei 2018
Actief creatief

Mooie interacties en leerzaam op leuke manier

  • Wendy K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 30 april 2018
De website

Op de website lijkt het spannender als in de werkelijkheid.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 april 2018
Spelen en leren

Leuk en leerzaam

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 april 2018
Interessant en veel te doen

Prima

  • S M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 7 april 2018
Zeer leuk uitje met de kinderen

Netjes verzorgd museum op een bijzondere locatie. Veel leuke interactieve opstellingen waardoor de kinderen zich met veel plezier bezig konden houden.

  • Stefan v. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 8 april 2018
Verrassing

Heel mooi verzorgd, schoon en zeer interessant.

  • Marian v. d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 5 maart 2018
Leuk en dagje leerzaam dagje uit

Leuk en dagje leerzaam dagje uit, zeker voor kinderen.
Ze moeten veel zelf uitvinden en doen.

  • Servaas S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 3 maart 2018
In

Zeer goede opzet in ontwikkeling. We komen beslist weer terug.

  • Hans v. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 28 februari 2018
Ik vond het nogal saai.

Ik had er meer van verwacht, heb een uur gereden , en het viel erg tegen, bij mijn vriendinnen en kinderen ook. Op internet lijkt het heel anders, word het heel spectaculair omschreven , maar zo kwam het bij ons niet over helaas.

  • Margaret J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 28 februari 2018
Interactief, speels, leerzaam museum

Interactief, speels en leerzaam museum voor de kinderen (onze kinderen zijn 8,10 en 13 jaar) én hun ouders. Elke keer weer een verrassing wat je tegenkwam (kwestie van niet voorbereiden) en heel afwisselend! Ook lekker actief!

  • Jenneke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 19 februari 2018
Prima dag ,goed restaurant.

Zinvol en leuk.

  • Jan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2017
Prima dag ,goed restaurant.

Zinvol en leuk.

  • Jan
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2017
Verrassend leuke activiteiten

Hier is door een aantal mensen echt goed over nagedacht! Hoe hou je kinderen (in ons geval 7 en 10 jaar) betrokken. Met veel afwisselende dingen. We hebben genoten van de geurspeurtocht, de minecraftworkshop, aardbevingproof bouwen.... teveel om op te noemen.

  • Patricia
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 10 september 2017
erg leerzaam ! Tekst en uitleg moet eenvoudiger

Voor kids tekst etc te lastig ! Maak t kinderlijker dan komt er meer binnen

  • Chantal D. b.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2017
Leerzaam voor jong en oud

Terwijl de ouders van een rondleiding genieten en alles te weten komen over de historie van het fort, kunnen de kinderen hier naar hartenlust spelen, spoorzoeken en interactief bezig zijn op de vele computers, Zo steken zij spelenderwijs heel veel op.

  • Joop V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 12 maart 2017
leerzaam

Naast leerzaam, leuk voor groot en klein.

  • Cor J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 september 2016
Leerzaam en leuk!

Mooie omgeving, interactief bezig zijn, educatief, leuk voor jong en oud. Daarbij een heerlijke eetgelegenheid. Aanrader!

  • Peter d. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 september 2016
apart soms moeilijk

interressant

  • Lia S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Leerzaam en leuk

Leerzame, leuke activiteiten met veel afwisseling waardoor het niet saai wordt. Na afloop spelen in de speeltuin terwijl je als ouders nog even wat drinkt op het terras. Zeker een aanrader!

  • Caro.
Valt tegen

Zeer snel uitgekeken, stelt allemaal erg weinig voor. Doolhofopdrachten erg onduidelijk.

  • De v.
  • Bezoekdatum: 30 april 2017
Super

Met 2 kleinkinderen een bezoek gebracht aan het GeoFort en zij genoten volop. Toen we naar huis gingen zeiden beiden dat ze nog een keer naar dit museum willen! Jammer dat er niet meer bekendheid gegeven wordt aan het GeoFort. Wij zijn bij toeval achter het bestaan gekomen. Een bezoek is echt de moeite waard!

  • J. B.
Vanalles te doen voor alle leeftijden

Veel variatie, voor iedereen wat wils. Net restaurant ook, dat zie je niet vaak bij dagjes weg. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een paar verbeterpuntjes: de coordinatenpuzzel bevat storende fouten; sommige dingen zijn stuk en dat bederft de pret behoorlijk. Daarom geen 10 maar toch een hele hoge score want we hebben ons de hele dag prima vermaakt.

  • Emile.
  • Bezoekdatum: 30 december 2015
leuk en interessant

Leuke klimspeeltuin, gratis en geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 5.
Huisjes bouwen van bamboe en elastiekjes, gratis en ook leuk om te doen voor jonge kinderen met wat hulp van hun ouders.
Geofort, betaalde gedeelte, meer geschikt voor wat oudere kinderen vanaf een jaartje of 7/8 willen ze het echt snappen. Voor onze nieuwsgierige en leergierige zoon van 5 was het overigens wel superleuk! Hij deed alle opdrachten, soms met wat hulp, en genoot!
Eten is héérlijk, verse biologische sappen zijn een aanrader!
Enige minpuntje vobden wij dat er niet echt een route aangegeven stond.

  • Meggie.
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2015
We kwamen tijd te kort (:

Ik ging er heen met twee kinderen van 9 en 13. Mooie rustige locatie, leuke spelletjes.
De tijd vloog voorbij. We vinden het echt een aanrader!
Wij komen zeker terug!

  • Charlotte v. d. H.
  • Bezoekdatum: 12 augustus 2015
Super leuk en leerzaam, binnen en buiten voor jong

Veel te doen, ook nog leerzaam, buiten en binnen. Hele mooie omgeving. Super!!

  • Francis.
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2014
Cool!

Veel leuke en leerzame dingen te doen! Zeker een aanrader!

  • Fernando.
  • Bezoekdatum: 20 februari 2014
Minecraft!!!

Super leuke plek met leuke Minecraft games. Eindelijk begrijpen mijn ouders waarom ik gamen zo leuk vind. Ze zijn nu niet meer zo tegen gamen nu ze weten dat het ook nuttig is...

  • Koen.
  • Bezoekdatum: 23 december 2013
Uitstekend

We deden de GPS speurtocht. Niet makkelijk, wel veel lol. De instructieve museale activiteiten werden met veel plezier door de kids gedaan. Mooie accommodatie, goed verzorgd. De dag was te kort.

  • Age W.
Indrukwekkend en leuk!

In een prachtige omgeving in de in ere gehouden oude stijl van het Fort Nieuwe Steeg is Geofort een beleving voor iedereen. Heerlijk spelen, verdwalen in het doolhof, met een pontje naar Nederland op schaal, van de multiversa naar het kleinste deeltje, heerlijk eten en drinken en ga zo maar door. Een superleuk dagje uit voor het hele gezin.

  • D. v. B.
  • Bezoekdatum: 26 september 2013
Heel verrassend!

Een heel mooi forteiland! Grappig zalmendoolhof waar je de weg moet ruiken, spannende ondergrondse gang en een coördinatenquiz. Binnen kun je mee doen aan een Minecraftwedstrijd, maar ook je eigen hoofd scannen en platslaan in een projectie die jijzelf kiest.

  • Manoe.
  • Bezoekdatum: 26 juli 2013

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
gdkpst