Koop nu tickets
Tot € 16,- korting

Luchtballonvaart, zweefvliegen en paragliden

Logo van Vluchtmaken.com

Wist je dat je in een luchtballon geen hoogtevrees ervaart? Geniet van het uitzicht en de rust tijdens een luchtballonvaart, zoef door de lucht in een zweefvliegtuig of ervaar complete vrijheid tijdens het paragliden. Een onvergetelijk dagje uit!

Ballonvaart

Een luchtballonvaart is een unieke belevenis. Tijdens het opstijgen zie je de wereld onder je steeds kleiner worden. Rustig zweef je door de lucht met af en toe het geluid van de brander. Geniet van de rust en het prachtige uitzicht over landerijen, dorpen en steden. Ook als je hoogtevrees hebt is een luchtballonvaart een ontspannende beleving. Dat komt omdat het in de ballon zelf windstil is en je geen contact hebt met de grond. Het programma duurt circa 3 uur, waarvan minimaal 1 uur in de lucht.

Zweefvliegen

Vlieg zo vrij als een vogel in een zweefvliegtuig. Na een uitgebreide briefing van de piloot begint het avontuur. Met een lier wordt het zweefvliegtuig omhoog getrokken. Je krijgt dat gekke gevoel in je onderbuik, hetzelfde gevoel als in een achtbaan. Nadat het vliegtuig ontkoppeld is, vliegt het vliegtuig vrij in de lucht op de thermiek (opstijgende luchtbewegingen). Dit arrangement duurt circa 30 minuten, waarvan 10-15 minuten in de lucht.

Paragliden

Ben jij een echte avonturier? Dan is paragliden iets voor jou! Paragliden is vliegen in een zitje onder een grote parachute. Een ervaren instructeur neemt je mee in de lucht, je bent dus in veilige handen. Tijdens het paragliden ervaar je complete vrijheid! Net zoals het zweefvliegen duurt dit arrangement circa 30 minuten, waarvan 10-15 minuten in de lucht.

Verschillende opstapplaatsen in heel Nederland.

Koop nu tickets