Koop nu tickets
Bestel snel tickets met korting

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Logo van Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Beweeg je al klimmend en klauterend voort door de boomtoppen en trotseer verschillende hindernissen. Klimbos Avontuurlijk Paasloo is een spannend uitje voor beginnende en gevorderde klauteraars, dicht bij Nationaal Park Weerribben Wieden.

Het klimbos heeft vier parcours met 51 verschillende hindernissen. Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papegaaienbalken tot aan een kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt.

Voor beginnende klimmers...

Bij de vier parcours klauter je van boom naar boom. Je hebt het Klauterpad, de Roerdompvlucht, Expeditie Weerribben en het Otterspoor. Ben je een beginnende klimmer? Dan is het Otterspoor iets voor jou! Klim de boom in en ga de hindernissen te lijf om naar de volgende boom te kunnen klauteren. Balanceer over de loopbrug en scheer naar de overkant met de zipline.

...en de echte avonturiers!

Expeditie Weerribben is voor de echte avonturiers. Ga de strijd aan met palen, swingende balken, boomstammen, bruggetjes en nog veel meer. Ook bij het Klauterpad kom je voor de nodige uitdagingen te staan. Tijdens de klimtocht kom je onder andere rollende tonnen, een draaiende brug en een klimwand tegen. Ben je al een ervaren klauteraar? Ga dan voor de Roerdomp Vlucht. Dit is de moeilijkste klimroute waarvan je gegarandeerd een adrenaline kick krijgt. Durf jij de Wazzah sprong, balanstouwen en de langste zipline van het klimbos aan?

Koop nu tickets