Koop nu tickets
Tot €6,50 korting op je tickets!

Ripley's Rariteitenkabinet in Amsterdam

Logo van Ripley's Amsterdam Rariteitenkabinet

Robert Ripley reisde de hele wereld over en liep onderweg de gekste dingen tegen het lijf. Bekijk de wereld door Roberts ogen bij Ripley's Believe It or Not op de Dam. Een museum vol wonderlijke mensen, vreemde dieren en spectaculaire records.

De wereld zit vol vreemde, mooie en verwonderlijke dingen. Daar kom je achter bij Ripley's Amsterdam! Bekijk misvormde schedels, ga op de foto met de de langste man ter wereld en ontmoet de zeven meter hoge transformer 'Bumblebee'. In het museum val je van de ene in de andere verbazing!

Ripley's Believe It or Not

Bewonder de vondsten die Robert Ripley over de hele wereld deed. Ripley's vult op de Dam vier verdiepingen met bizarre voorwerpen en enge weetjes uit tientallen landen. Sta oog in oog met de grootste anaconda ooit en bekijk de gekste wereldrecords - zoals de zwaarste mens op aarde.

Oer-Hollandse rariteiten

Op verschillende plaatsen in het museum kun je actief aan de slag of door interactieve schermen meer te weten komen. Op de Hollandse verdieping componeer je eigen songs op een keyboard, bekijk je de wereld vanuit een kaas en aanschouw je een Amsterdam zonder dijken.

Koop nu tickets