Koop nu tickets
Tot 15% korting op je tickets

Met korting naar het PIT Veiligheidsmuseum

Logo van PIT Veiligheidsmuseum

Om een held te zijn hoef je geen superkrachten of cape te hebben. In het PIT Veiligheidsmuseum leer je alles over brandweer, politie en ambulance, de echte helden van vandaag! Ga zelf aan de slag en ontdek wat voor held jij bent.

Geen radioactieve spinnen of flitsende heldenpakjes in het PIT Veiligheidsmuseum, maar uitrustingen en voertuigen van de politie, brandweer en ambulance. Iedereen kan een held worden, dus jij ook. Test bij welke van de drie je het beste past door allerlei leuke activiteiten en games te doen. Tegelijkertijd leer je alles over het werk van ambulancebroeders, brandweermannen en agenten.

PIT Veiligheidsmuseum in Almere

Er is altijd iets bijzonders te doen in PIT! Volg bijvoorbeeld een speurtocht, haal je skelterrijbewijs en leer meer over verkeersregels of speel een van de vele interactieve games. Hier leer en zie je veel, maar kun je vooral ook lekker zelf aan de slag. Tijdens schoolvakanties en feestdagen is er extra veel te doen. Bekijk een actueel overzicht van alle activiteiten op de website van PIT.

P.S: Wist je dat je bij PIT ook verjaardagsfeestjes kunt vieren?

Koop nu tickets