Koop nu tickets
Tot €50,- korting in de flight simulator

Vlieg een Boeing 737 bij Flight Simulator Training

Logo van Flight Simulator Training

Ready for take-off? Neem als gezagvoerder of copiloot plaats in de cockpit van een Boeing 737 NG800 simulator. Het is niet natuurlijk niet echt, maar het vóelt wel echt. Een piloot helpt je met de techniek. Zet jij de kist veilig aan de grond?

Zo zelfverzekerd als de piloten op Schiphol rondlopen, zo zelfverzekerd loop jij straks bij Flight Simulator Training de deur uit. Zonder een gevolg aan knappe stewardessen, dat wel. Bij Flight Simulator Training leer je in een dag een Boeing 737 NG800 besturen in een levensechte simulator.

Lukt het jou om te landen?

De Boeing 737 NG800 simulator is een Fixed Based simulator. De cabine beweegt zelf dus niet, maar door bewegend beeld heb je het idee dat écht zelf vliegt. Je kunt in groepjes van twee en vier de cockpit in - moet je wel eerst uitvechten wie gezagvoerder en wie de copiloot wordt. Vooraf bekijk je een instructievideo over het vliegtuig. Eenmaal in de cockpit begeleidt een echte piloot je tijdens het opstijgen, vliegen en landen. Lukt het jou om te landen of eindigt de vlucht in een dramatische crash?

Let op: De simulator is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Maak er een compleet dagje uit van en combineer een sessie in de simulator met een van de andere activiteiten van Flight Simulator Training. Er zijn verschillende arrangementen voor feestjes en familiedagen beschikbaar.

Koop nu tickets