Beoordelingen voor Waterliniemuseum Fort bij Vechten

(18 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Geweldig dagje uit voor kinderen

Veel persoonlijke aandacht voor de kinderen, leerzaam (ook voor mij als ouder) en een leuke ervaring. Vooral het ‘parachutespringen’ vonden de kinderen geweldig.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 25 november 2022
Heel informatief

Mooi overzicht van wat er nodig was om via het water een oorlog te willen winnen

  • Cato F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 augustus 2022
Verrassend mooi en leuk museum

Een heerlijk relaxed en modern museum. Met vriendelijke medewerkers die er als vrijwilliger werken. De rondleiding die we konden doen, is een echte aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2022
heel leerzaam uitje

de gidsen waren zeer deskundig en bezorgen je een mooie dag

  • Bert V. G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2022
Interessant en leerzaam

Net museum, genoeg te zien. VR-parachute sprong erg leuk. Jammer dat de film het niet deed en dat er best veel sluizen defect waren.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2022
Educatief en interactief.

Uitstekende presentatie van de historie van de Waterlinie. Boeiende rondleiding in het fort. Ook voor kinderen leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 juli 2022
Prachtug firt

Prachtig fort, interessante rondleiding in en om het fort gehad. De rondleider wist veel te vertellen en bleef boeiend. Museum was interessant maar mocht van ons wel wat groter/uitgebreider. We waren er best snel doorheen maar dat kwam waarschijnlijk ook omdat we tussen 2 tentoonstellingen in zaten dus we een gedeelte mistten. De VR ervaring was erg leuk. We hebben hier uiteindelijk toch dik 4 uur doorgebracht. Leuk voor jong en oud.

  • Joos
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 18 juni 2022
Onverwacht leuke en leerzame rondleiding en museum

Het was mooi weer en we konden meteen aansluiten bij een rondleiding. Informatief en to-the-point. Johan dank nogmaals. Je kan je goed voorstellen hoe onze militairen hier moesten leven en werken. Geen pretje, maar goed dat de waterlinie er was.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 mei 2022
Modern, leerzaam, leuk

Een aanrader voor jong en oud. Een veelzijdig programma. De rondleiding is zeer aan te raden. veel zelf te doen. Wij komen zeker eens terug in de zomer voor het buitenprogramma.

  • aisha v. d. h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 3 januari 2020
Leerzaam door interactieve en persoonlijke manier

Door persoonlijke en interactieve opzet ontzetten leuk, leerzaam en voor iedere leeftijdsgroep boeiend tot het laatste moment

  • Remco B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 oktober 2019
heel mooi gerestaureerd, fijne plek

mooi museum, maar voor kinderen niet heel erg interessant, water partij buiten kapot!!!!!!! en dan zijn er alleen nog de vliegstoelen. Zijn er maar drie, en iedereen wil daar in. Wij waren als opa en oma met vijf kleinkinderen en dan was het een kostbaar uitje, maar voor kinderen niet zo veel te bieden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 3 mei 2019
Wel aardig.

Toegangsprijs vond ik te hoog voor hetgeen is geboden. Zeker als dingen niet werken.
Rondleiding was goed.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 april 2019
Was heel interessant

Interessant om te bekijken en de rondleiding was ook heel leuk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 maart 2019
Leuk museum!

Leuk, leerzaam, interactief. Betrokken werknemers/vrijwilligers. Top!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 8 maart 2019
Leuk en leerzaam

Een mooi verborgen stukje Nederland. Prachtig stuk natuur en leuk om eens wat beter het verhaal over de waterlinie te horen. Onze kleinzoon vond dat ook erg interessant en ook het museum was leuk en leerzaam tegelijk. Het enige minpuntje was dat de gids bij de rondleiding het verhaal zo vreselijk droog bracht. Dat was soms moeilijk om je aandacht bij te houden en met wat meer vuur en spanning vertellen stevige verbetering zijn.

  • bert h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 21 augustus 2018
Museum in verval

Erg veel interactieve objecten in het museum zijn defect. Vooral het ontbrekende water (!!) in de interactieve maquette van de waterlinie op de binnenplaats was een behoorlijke tegenvaller. Prijs staat niet in verhouding tot de inhoud en kwaliteit.

  • Tim
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 juli 2018
Leerzaam, heel goed weergegeven

Erg leuk museum voor iets oudere kinderen en volwassenen. De spelletjes waren favoriet vooral de parachutvlucht. Aardig personeel.

  • Hanneke M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 6 oktober 2017
Top

Leuk museum... top opgezet en leerzaam

  • Jonathan H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 3 juni 2017

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
xclsf