Koop nu tickets
Bestel gemakkelijk je tickets

Een boottocht met adembenemend uitzicht bij Rederij Cascade

Logo van Rederij Cascade

Maak een heerlijke boottocht met verrukkelijke Limburgse vlaai en vaar van de Maas naar de Zuidplas, een van de mooiste recreatieplassen van Limburg. Tijdens een rondvaart bij Rederij Cascade hoef je alleen maar achterover te leunen en te genieten!

Bij Rederij Cascade kun je uit verschillende routes en arrangementen kiezen. Zo passeer je tijdens de Maaskernen Toer, onder het genot van een kopje koffie en stukje vlaai, de oevers van de Grensmaas en de Maasplassen. Onderweg zie je prachtige wilde paarden en runderen grazen in het wonderschone natuurreservaat Koningsteen.

Spectaculair is de Cruise Touristique: een minicruise waarbij je ervaart hoe het is om stroomafwaarts vier meter naar beneden in een sluis te zakken. Vervolgens zet het schip koers richting Roermond, die overigens een schitterende skyline heeft! Vaar onder andere langs pittoreske drijvende huisjes, de jachthaven en eiland Hatenboer, bekend om de vele watervogels die hier graag toeven.

Bij alle boottochten draait het om de Limburgse gezelligheid, gastvrijheid en het genieten van de natuur. Het is ook mogelijk om je boottocht met een uitstapje aan land te combineren, leuk voor een groepsuitje! Rederij Cascade vind je direct aan de havenboulevard in Maasbracht.

Koop nu tickets