Koop nu tickets
€ 10,- korting per ticket

Zoef als een haai door het water met SkyShark

Logo van SkyShark Experience

Adrenalinekick gegarandeerd! Ga zitten in de buik van de haai en schiet door het water als een kanonskogel. Tijd voor bizarre capriolen! Draai, spring en duik door het water in de SkyShark.

In de winter warm en droog het water in? Dat kan in deze compleet nieuwe sensatie in Nederland! Zoef in een mechanische haai zelf als een racemonster door het water. Stap aan boord van dit stalen roofdier en neem plaats in de buik. Je raast in een speedboot met open dak over het water, en dan... sluit de glazen koepel en neem je een duik! Om vervolgens weer meters hoog door de lucht te springen. Tollen, draaien, onder water en in de lucht: de meest bizarre capriolen worden uitgehaald. Je adrenalinegehalte is na afloop weer goed op pijl.

Bloedstollend groepsuitje


Je leert hier gegarandeerd de meest meest energierijke kant van je collega's kennen. Probeer de SkyShark Experience als teamuitje of vrijgezellenfeestje. Ontdekken hoe je 'angstige ik' eruit ziet? Laat de tocht filmen en neem de video na afloop mee naar huis.

Goed om te weten:


- Per rit kan er één persoon met de piloot mee in de SkyShark;
- Minimumleeftijd is zes jaar;
- Uiteraard is de glazen cockpit waterdicht. Vooraf krijg je de nodige instructies;
- Je kunt zelf aangeven of je een milde, redelijk snelle of supersnelle rit wilt.

Locatie


Het hoofdkantoor van SkyShark bevindt zich in Poortvliet in Zeeland. De SkyShark Experience meemaken kan op meerdere locaties, zoals Tholen en Hellevoetsluis. Bekijk de data en locaties via de website van SkyShark.

Koop nu tickets