Koop nu tickets
Bestel gemakkelijk je tickets

Proost! Volg de Bavaria Brouwerijtour

Logo van Bavaria Brouwerijtour

Weet jij hoe verse hop ruikt en ken je de smaken van gebrande mout? Na de Bavaria Brouwerijtour wel. Tijdens de rondleiding leer je hoe bier wordt gebrouwen en mag je natuurlijk ook zelf proeven. Proost!

Proces van het gouden vocht

"Doe maar een pilsje" of "doe maar een biertje", waarschijnlijk komt één van deze zinnen je bekend voor. Weet je ook het verschil tussen bier en pils? Dat ontdek je tijdens deze tour! Tijdens de Bavaria Brouwerijtour ervaar je, met een proefglas in je hand, wat bier is en hoe het gebrouwen wordt!

Vrouwen in oranje jurkjes

Wie kent de Bavaria jurkjes niet van het WK in 2014? Hoe weet Bavaria toch altijd weer in het nieuws te komen met spraakmakende acties? Daarachter schuilt een hele geschiedenis. Ga terug in de tijd en word even lid van de familie Swinkels. Johannes Swinkels zélf laat je zien hoe water en mout in bier veranderen. En het leukste van de Bavaria Brouwerijtour: bij iedere stap mag je proeven!

Biertje drinken in het Bavaria Brouwerijcafé

De rondleiding eindigt in het Bavaria Brouwerijcafé, waar je een heerlijk vers getapt biertje ontvangt. Als aandenken krijg je een souvenir mee naar huis.

Tip: In het Bavaria Brouwerijcafé kun je ook gezellig koffiedrinken, lunchen, dineren of vergaderen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om je hele dag mee te vullen. Geniet bijvoorbeeld van een high beer, maak een tocht op een Solex of daag elkaar uit voor de Bavaria CaféQuiz.

Koop nu tickets