Koop nu tickets
€ 10,- korting op je tickets

Ga skiën of snowboarden bij SnowWorld Rucphen!

Logo van SnowWorld Rucphen

Zoef op de lange latten naar beneden bij SnowWorld Rucphen! Oefenen voor je wintersportvakantie of gewoon een winters dagje uit in Nederland? Op deze pistes heb je het skiën zo onder de knie.

Voordat je op wintersport gaat alvast een voorproefje nemen op de sneeuwpret? Of wil je gewoon een winters dagje uit (met sneeuw) in eigen land? Ga op de lange latten staan en zoef naar beneden bij SnowWorld Rucphen. In deze indoor skihal heb je de fijne kneepjes van het skiën of snowboarden zo geleerd.

Drie pistes voor alle skiërs

SnowWorld Rucphen heeft drie pistes van 160 meter lang. Een groene piste voor de beginner, een blauwe en een rode voor de geoefende skiër. En of je nu beginnend of gevorderd bent: het funpark is voor iedereen een uitdaging! Spring over de obstakels en laat je kunsten zien. De Big Air Bag vangt je wel op.

Sneeuwpret voor de kids

Welk kind houdt er niet van sneeuw? Kinderen met blije gezichten stuiteren door de sneeuw als ze de skihal betreden. Sneeuw heeft iets magisch, zeker in het 'sneeuwarme' Nederland. Kinderen van alle leeftijden kunnen bij SnowWorld genieten van de ijspret.

Koop nu tickets