Koop nu tickets
Vlieg virtueel mee over Nederland!

Ontdek Nederland in vogelvlucht bij THIS IS HOLLAND

Logo van THIS IS HOLLAND

Vlieg als een vogel over Nederland. Bij THIS IS HOLLAND sla je je denkbeeldige vleugels uit en bekijk je Neerlands glorie vanuit de lucht. De ervaring in deze unieke Flight Experience is levensecht!

Zou jij willen zweven op de wind? Alles van bovenaf bekijken terwijl je het idee hebt dat je vliegt? Laat je dromen werkelijkheid worden tijdens deze levensechte Flight Experience. Je wordt met je handen en benen vastgemaakt aan een reusachtig koepelvorming scherm met een diameter van twintig meter. Door de vloeiende bewegingen die je stoel maakt tijdens de vlucht, sla je letterlijk je vleugels uit. Laat de reis maar beginnen!

Zweef over tulpenvelden

Je merkt helemaal niets van de mensen om je heen terwijl je over de 'must sees' van de Lage Landen zweeft. Snuif de geur van heerlijk ruikende bloemen op, terwijl de wind door je haren waait. Vlieg over tulpenvelden en geniet van de zomerzon. Totdat het weer in ons koude kikkerlandje opeens omslaat en je in een storm terechtkomt... Kun je de woeste golven en rondvliegende spetters ontwijken?

Prachtig Nederland in de schijnwerpers

Tijdens de vliegervaring ontdek je hoeveel moois Nederland herbergt. Typisch Hollandse natuur, uitgestrekte wateren of bijzondere steden. Passeer de enorme Deltawerken, vlieg over een kudde grazende schapen op een paarse heide en ontdek Rotterdam van bovenaf. De speciale effecten, de prachtige beelden en daverende muziek maken deze ervaring extra speciaal.

Koop nu tickets