Koop nu tickets
Rondvaart inclusief lunch

Verken de Loosdrechtse Plassen tijdens een rondvaart!

Logo van Rederij Loosdrecht

Geniet van een ontspannende rondvaart over de Loosdrechtse Plassen. Rederij Loosdrecht loodst je mee langs prachtige stukken uit de natuur. Je komt tijdens een rondvaart helemaal tot rust!

Plof neer op een stoel en ontspan terwijl je uitkijkt over het water. De Loosdrechtse Plassen en de Vecht behoren tot de mooiste natuurgebieden van Nederland. Tijd om het gebied eens te verkennen!

Vaar langs pittoreske dorpjes en kastelen

Tijdens de rondvaart ontdek je de highlights van het natuurgebied. Je vaart langs pittoreske dorpjes, prachtige kastelen en romantische theekoepels. Als je goed kijkt, spot je misschien wel een bijzondere vogel! Als de zonnestralen zich laten zien wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar buiten. Dat kan! Relax lekker met de beentjes omhoog op het zonnedek en geniet van een nog mooier uitzicht.

Leer alles van de schipper

De schipper vertelt je onderweg alles over de natuur, de geschiedenis en wetenswaardigheden van het gebied. Tussendoor zin in iets lekkers of een fris biertje? De gastvrouwen staan voor je klaar met een heel scala aan lekker eten en drinken!

Koop nu tickets