Koop nu tickets
Bestel gemakkelijk je tickets

Duik in het waterleven bij Aqua Zoo Leerdam

Logo van Aqua Zoo Leerdam

Ga op reis langs alle delen van de wereld en ontmoet bijzondere waterdieren! Maak kennis met roggen, gifkikkers en kleurrijke koralen, maar bekijk ook zeepaardjes en anemonen. Kinderen volgen een leuke speurtocht langs het waterleven.

Ontdek alle delen van de wereld; van Rode Zee tot het Amazonegebied en van West-Afrika tot de Indische Oceaan. Wandel langs de ruim veertig aquaria en terraria en ontdek de meest bijzondere waterdieren van onze planeet. Weleens een zeepaardje of een epaulethaai gezien? Bij Aqua Zoo Leerdam zwemmen in ruim 40.000 liter water allerlei prachtige vissen rond.

Ontmoet bijzondere zeedieren

Wie denkt dat er alleen vissen wonen in Aqua Zoo Leerdam heeft het mis. Er leven namelijk ook bijzondere kleurrijke kikkers en gekko's en heel veel unieke planten! En er komen ook steeds weer nieuwe dieren bij. Regelmatig worden er jonge haaien geboren. Die verblijven de eerste periode in het haaienbabykraamaquarium, waarna de kleine haaitjes worden losgelaten.

Rust uit met uitzicht op het aquarium

Moe van al het lopen? Plof neer op het terras en geniet van het uitzicht op het Amazone aquarium met vissen en planten uit het Amazonegebied. In Aqua Zoo Leerdam vind je vierhonderd vierkante meter aan aquaria vol waterleven!

Koop nu tickets