Koop nu tickets
Verken het charmante Texel op een Solex!

Toeren op Texel! Huur een Solex en ga samen op pad

Logo van Dagje Texel

Huur een Solex en verken het eiland! Een nostalgische tocht over het eiland op een Solex is een prachtig mooie belevenis. Onderweg zwaaien eilandbewoners vriendelijk naar je terwijl jij met wapperende haren - zonder helm - over Texel toert.

Zin om een dagje naar één van onze mooiste waddeneilanden te gaan? Je verkent het prachtige Texel geheel in stijl op een Solex. Toer langs de stranden en over de dijken terwijl de zilte zeewind door je haren waait. Op een Solex, een bromfiets, hoef je namelijk geen helm op.

Groepsuitje op de Solex

Geniet tijdens een vriendinnendag, familie-uitje of teamuitje van het echte eilandgevoel: ultiem relaxt over Texel tuffen en af en toe ergens stoppen voor een strandwandeling, kopje koffie of een hapje eten. Een geweldige ervaring! Je kunt een Solex huren en zelf je dag inplannen, of een arrangement erbij boeken zodat je zelf niet na hoeft te denken over je daginvulling.

Op Texel is genoeg te doen:

  • Bezoek bijvoorbeeld zeehondenopvangcentrum Ecomare;
  • Doe een kleine bierproeverij bij de Texelse bierbrouwerij of volg een rondleiding;
  • Stop onderweg voor een lunch en een shopsessie - de Solex heeft fietstassen, dus daar kun je al je souvenirs in kwijt.