Koop nu tickets
Verken het charmante Texel!

Toeren op Texel! Huur een voertuig en ga samen op pad

Logo van Dagje Texel

Huur een Solex, E-fatbike of E-chopper en verken Texel! Een tocht over het eiland is een prachtige belevenis. Onderweg zwaaien eilandbewoners vriendelijk naar je, terwijl jij met wapperende haren - zonder helm - langsrijdt.

Zin om een dag of een weekend naar één van onze mooiste Waddeneilanden te gaan? Verken het prachtige Texel in stijl op een Solex, E-fatbike of E-chopper! Toer langs de stranden en over de dijken, terwijl de zilte zeewind door je haren waait. Je hoeft namelijk geen helm op.

Groepsuitje op de Solex

Geniet tijdens een vriendinnendag, familie-uitje of teamuitje van het echte eilandgevoel: tuf over het schitterende Texel op een nostalgische Solex. Stop af en toe ergens voor een strandwandeling, een heerlijk kopje koffie of een hapje eten. Een geweldige ervaring! Je kunt een Solex huren en zelf je dag inplannen. Of boek er direct een arrangement bij, zodat je zelf niet na hoeft te denken over je daginvulling.

E-fatbike of E-chopper

Ook kun je kiezen voor een volledig elektrisch, maar zeker niet minder stoer vervoersmiddel. Op een E-fatbike of E-chopper scheur je milieuvriendelijk en muisstil langs de Texelse kust en door de duinen. Zo geniet je tijdens het rijden van typisch Texelse geluiden, zoals de klotsende golven op het strand, krijsende zeemeeuwen en blatende schapen. De perfecte manier om je snel én in alle rust over het eiland te bewegen, met respect voor de omgeving.

Op Texel is genoeg te doen:

  • Bezoek bijvoorbeeld zeehondenopvangcentrum Ecomare;
  • Doe een kleine bierproeverij bij de Texelse bierbrouwerij of volg een rondleiding;
  • Stop onderweg voor een lunch en een shopsessie - de Solex heeft fietstassen, dus daar kun je al je souvenirs in kwijt.

Koop nu tickets