Koop nu tickets
Actie: combiticket met korting

Ontdek alle hotspots in Delft met Happy Day Tours

Logo van Happy Day Tours

Johannes Vermeer, Willem van Oranje, Delfts Blauw... Delft ademt historie! Ontdek de parel van Zuid-Holland met een stadswandeling van Happy Day Tours. Een gids leidt je langs alle hotspots en vertelt je van alles over deze prachtige stad.

Eeuwenoude gebouwen, pittoreske straatjes en beeldige grachten. De welvaart van de Gouden Eeuw ademt nog na in Delft! Het is een van de oudste en mooiste steden van ons land, vol historische hoogtepunten, gezellige koffietentjes en charmante winkels. Met een tour onder begeleiding van een enthousiaste gids wordt een dagje Delft nog leuker! Ontdek alle mooie plekjes in Delft met een stadswandeling van Happy Day Tours.

Stadswandeling Delft

Waarom is Willem van Oranje in Delft begraven? Hoe kan het dat Delft een VOC-stad was, terwijl er geen haven is? En hoe kan het dat Johannes Vermeer als arme man stierf en zijn werk nu miljoenen waard is? Ga op pad met een enthousiaste gids en kom het te weten! Ontdek wat Delft zo mooi en interessant maakt en bewonder de mooiste hotspots van de binnenstad. De stadswandeling gaat altijd door en is in het Nederlands en in het Engels beschikbaar.

Delft Blue & Orange

Dit arrangement is een combi van een stadswandeling plus een bezoekje aan enkele topattracties in de stad.

  • Doe mee aan een stadswandeling met gids;
  • Bezoek de Nieuwe Kerk Delft, bekend van de koninklijke grafkelder;
  • Neem een kijkje bij de Royal Delft Experience, de oudste Delfts Blauw fabriek;
  • Geniet van een kopje koffie of thee bij Royal Delft.

Koop nu tickets