Koop nu tickets
Meer dan € 5,- korting!

Lasergamen of ontsnap uit Prison Island bij de Kartfabrique

Logo van Kartfabrique Utrecht

Lasergamen of het spannende Prison Island: bij de Kartfabrique kan het allemaal. Daag je vrienden uit in de enorme lasergame arena voor een spannende battle of werk juist samen om te ontsnappen uit de cellen!

Ontsnap uit Prison Island

Prison Island is geen gewone escape room, maar een mix tussen Fort Boyard en een escape room. Zodra de deur achter jullie in het slot valt, is het de bedoeling dat jullie alle puzzels in de 38 cellen oplossen. Iedere cel heeft een eigen opdracht, bijvoorbeeld een puzzel of behendigheidsspel. Alleen door goed samen te werken kun je ontsnappen uit Prison Island!

Grootste lasergame arena

In het verlaten pakhuis van de Kartfabrique schuilt in ieder hoekje gevaar. Overal kan iemand achter iets vandaan springen in de deze grootste lasergame arena van Nederland. Verstop je achter de grote kisten op de eerste etage, wacht je tegenstander op bij de trappen of houd je vrienden vanaf de derde etage in de gaten. De battle vindt plaats op maar liefst 900 vierkante meter speelruimte in een oud fabrieksdepot!

Even bijkomen van alle spanning kan in het Grand Café het Ketelhuis. Hier schuif je aan voor een drankje, lunch, diner en bittergarnituur.