Koop nu tickets
Bestel snel je tickets

Puzzel en speur je een weg door de vesting

Logo van Fort Pannerden

Fort Pannerden werd lang geleden gebruikt om de Rijn en Waal te beheersen. Tegenwoordig kun je er de hele dag op onderzoek uit! Trotseer de Escape room Elements, ga op een spannende puzzelexpeditie en ontdek verhalen van vroegere bewoners.

Interactieve programma's

Op Fort Pannerden vermaak je je prima een hele dag. Het onder de aarde verborgen fort telt namelijk maar liefst vijf verdiepingen. Met één ticket kun je meedoen met allerlei interactieve programma's - je mag zelf een combinatie maken van wat je allemaal wilt doen. Zo is er Expeditie Pannerden, waarbij je gaat speuren naar het geheim van soldaat Willem Derksen, die iets in het fort heeft verstopt. Wat, waar en waarom, dat moet je zelf uitzoeken!

Escape room Elements

Ontdek de duistere gangen van het fort met de Escape room Elements. Enkele wachters zijn verdwenen en er hangt iets geheimzinnigs in de lucht. Wat is er gebeurd en wat staat er te gebeuren? Met een kist vol oude instrumenten ga je op onderzoek uit. Op Fort Pannerden woonden vroeger een heleboel verschillende mensen. Luister naar hun verhalen met de audiotour Luisterfort. In de expositie WO1 leer je alles over het leven in Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog. Sla het enorme kanon niet over, dat in de spotlights staat tijdens demonstraties met spectaculaire rook-, licht- en geluidseffecten.
Let op: voor de Escape room Elements wordt een toeslag van € 8,50 per persoon gerekend en de escape room moet altijd van tevoren geboekt worden. Alle andere activiteiten zijn wel inbegrepen. Reserveer de escape room telefonisch en vermeld dat je je tickets via DagjeWeg.NL Tickets hebt gekocht. Je kunt de toeslag per pin voldoen bij Fort Pannerden.

Tip! Het kan koud zijn in (de gangen van) Fort Pannerden. Warme kleding en stevige schoenen zijn aan te raden!

Koop nu tickets