Koop nu tickets
Boek een E-scooter met korting!

Toer door vissersdorpjes met Volendam Rent & Event

Logo van Volendam Rent & Event

Dagje uit in Volendam? Huur een E-scooter, verken Volendam en toer langs het Markermeer en pittoreske vissersdorpjes in de buurt! Leuk voor een dagje uit met vrienden, familie of als originele romantische activiteit.

Volendam Rent & Event heeft de mooiste routes voor je uitgestippeld. Cross op een elektrische scooter door Volendam, Monnickendam, Marken en omgeving. Toer drie uur lang door deze pittoreske dorpjes.

Huur een E-scooter

Op een elektrische scooter cruise je supercool langs oer-Hollandse vergezichten. Molens, vissersdorpjes, kaasboerderijen, weilanden: bepaal zelf je route en tempo en stap op en af waar jij wilt. De E-scooter rijdt 25 kilometer per uur en heeft een actieradius van ongeveer 45 kilometer. Je hebt hiervoor een rijbewijs nodig.

Scootertour: alles in één

Molens, boerderijen, havens, de tien kilometer lange dijk. Tijdens de scootertour rijd je op een E-scooter langs typisch Nederlandse iconen en steek je per boot de Gouwzee tussen Marken en Volendam over. Onderweg stap je uit en kijk je rond waar je maar wilt. Tot slot ga je in Volendam in klederdracht op de kiek. Leuk, zo beleef je voor een vaste prijs een dagje Volendam in vogelvlucht!

Koop nu tickets